-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 10

L.Kleiza labdaros projektą parems 1000 litų įvertintais krepšinio bateliais

Linas Kleiza padovanojo savo sportinius batelius ir kitų autentiškų suvenyrų su savo autografu bei linkėjimais projekto „Auksinė širdis“ labdaros krautuvei.
Lėšos už parduodamus Lino Kleizos daiktus atiteks labdarai
L.Kleiza tęsia labdaringą veiklą
Temos: 1 Labdara

Projekto „Auksinė širdis“ tikslas – mažinti vaikų skurdą daugiavaikėse šeimose, o visos lėšos, surinktos už parduotus daiktus labdaros krautuvėje, yra skiriamos projekto tikslui pasiekti.

Lino Kleizos krepšinio batelius jau dabar galite įsigyti „Auksinės širdies“ labdaros krautuvėje. Jos atstovės teigimu, būtent krepšininko įsteigtas labdaros ir paramos fondas nurodė kainas - bateliai įvertinti 1000 litų. Marškinėliai su krepšininko linkėjimais ir autografu įvertinti 250 litų, tiek pat reikėtų sumokėti už krepšinio kamuolį su NBA Toronto „Raptors“ klube dabar rungtyniaujančio krepšininko parašu. Jokių aukcionų, galinčių pakelti šių unikalių daiktų vertę, krautuvė rengti neplanuoja, nors prisipažino, kad įgyvendinus tokią idėją, būtų galima gauti solidesnę pinigų sumą.

Projekto „Auksinė širdis“ globėjas žurnalistas Algimantas Čekuolis, o gero valios ambasadoriai – visuomenėje gerai žinomi žmonės dainininkas Marijonas Mikutavičius, kunigai Ričardas Doveika ir Tomas Šernas, žurnalistas Henrikas Vaitiekūnas, „Ąžuoliuko“ choro vadovas prof. Vytautas Miškinis, TV laidų vedėjas Rolandas Vilkončius, disko metikas Virgilijus Alekna.

„Palaikau projekto idėją – visiems solidariai padėti sunkiai besiverčiančioms daugiavaikėms šeimoms, – sako Linas Kleiza. – Šie sportiniai bateliai man buvo sėkmingi Turkijoje, gal kam nors jie bus gražus suvenyras, o už juos gauti pinigai atneš bent dalelę džiaugsmo tiems, kuriems jo labiausiai trūksta.“

„Auksinės širdies“ labdaros krautuvė yra pirmajame prekybos ir pramogų centro „Ozas“ aukšte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius