Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 06

L.Kleizos klubas nusileido NBA čempionams

NBA čempionate praėjusią naktį vykusiose rungtynėse susitiko Lino Kleizos „Toronto Raptors“ ekipa ir dabartinė lygos čempionė „Los Angeles Lakers“ komanda. Dvkovą po permainingos kovos laimėjo Los Andželo krepšininkai 108:103.
Toronto krepšininkams nepavyko sustabdyti K.Bryanto
Toronto krepšininkams nepavyko sustabdyti K.Bryanto / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lietuvis susitikimą pradėjo staro penkete, o iš viso aikštelėje praleido daugiau nei 22 minutes, per kurias pelnė 8 taškus, atkovojo 1 kamuolį ir 4 kartus suklydo.
Rungtynės vyko labai banguotai. Pirmąjį kėlinį 33:20 laimėjo „Lakers“ krepšininkai, tačiau po savotiško nokdauno Toronto ekipa sugebėjo atsigauti – antrą kėlinį laimėjo būtent Kleizos komandos draugai (38:22), o ilsėtis ekipos išėjo, kai švieslentėje degantys skaičiai rodė Toronto krepšininkų pranašumą.
Trečiame kėlinyje vėl spurtavo „Lakers“ – jie kėlinį laimėjo 27:20, o per dvylika paskutinių minučių sugebėjo išsaugoti pranašumą.
Nugalėtojų ekipoje nesulaikomas buvo Pau Gasolis, surinkęs 30 taškų ir 7 kartus atokovojęs kamuolį. Kobe Bryantas prie šio laimėjimo pridėjo 23 taškus, o Toronto klube sėkmingiausiai sužaidė 17 taškų pelnęs Leandro Barbosa.
Reguliariajame NBA čempionate „Lakers“ iškovojo jau šeštą pergalę iš eilės, o Toronto krepšininkai turi vieną pergalę ir patyrė jau ketvirtą pralaimėjimą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius