Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 07

„Lakers“ ir „Rockets“ rungtynės priminė regbį (video, nuotraukos)

Antrosiose NBA Vakarų konferencijos pusfinalio rungtynėse tarp „Los Angeles Lakers“ ir „Houston Rockets“ netrūko fizinio kontakto ir techninių pražangų. Kobe Bryantas pelnė 40 taškų, nulėmė aikštės šeimininkų pergalę 111:98 ir padėjo „Lakers“ išlyginti serijos iki 4 pergalių rezultatą 1:1.
Tarp R.Artesto ir K.Bryanto kilo incidentas, po jo pirmasis buvo išvarytas iš aikštės
Tarp R.Artesto ir K.Bryanto kilo incidentas, po jo pirmasis buvo išvarytas iš aikštės / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Tai buvo geros fizinio kontakto rungtynės. Tokį aktyvumą lemia tai, jog daug kas pastatyta ant kortos. Juo geriau mums“, – nba.com teigė rungtynių didvyris K.Bryantas. „Lakers“ lyderį dengęs Ronas Artestas paskutinio kėlinio viduryje buvo išvarytas iš aikštės, kai po incidento po krepšiu demonstratyviai provokavo ir norėjo išsiaiškinti santykius su K.Bryantu.

„Žinojau, kad gausiu techninę pražangą, – sakė vienas iš „Rockets“ lyderių R.Artestas. – Norėjau, kad teisėjai suvoktų, jog tas vaikinas švaistosi alkūne. Aš jo nestumiau, tik norėjau į veidą pasakyti: „Tu trenkei ne tam vyrukui. Ar tu nežinojai, kad trenkei Ronui Artestui?“ Išvarytasis skundėsi, kad jam  alkūne buvo suduota į gomurį.

„Žaidžiame krepšinį, tad čia daug kontakto. Jeigu varžovai žaidžia kietą kontaktinį krepšinį, jie turi tikėtis kažko panašaus ir iš mūsų“, – komentavo K.Bryantas. Jis taip pat tikino, kad teisėjai be reikalo išvarė R.Artestą iš aikštės.

VIDEO: Houston Rockets - LA Lakers. Semifinals / Game 2 (Series tied 1-1) [HQ]

Kiek anksčiau trečiojo kėlinio pabaigoje technines pražangas gavo Luisas Scola, Luke'as Waltonas ir Lamaras Odomas. „Scola visąlaik tempė Lamarą už marškinėlių ir griovė, todėl Luke'as ir aš užstojome savo komandos draugą“, – teigė „Lakers“ gynėjas Derekas Fisheris. Pastarasis netrukus nukentėjo nuo to paties argentiniečio – iš žaizdos netoli dešinės akies pasipylė kraujas.

D.Fisheris savaip atsiteisė – kitame epizode gerokai stumtelėjo L.Scola, o šis griuvo ant žemės. „Lakers“ gynėjas buvo išvarytas iš aikštės ir sakė, jog visai nenorėjo keršyti.

22 taškus ir 14 atkovotų kamuolių nugalėtojams pelnė Pau Gasolis. „Rockets“ ekipoje išsiskyrė išvarytasis R.Artestas – 25 taškai.

Pergalę trečiadienį šventė ir „Celtics“ – namie 112:94 nugalėjo „Orlando Magic“ krepšininkus ir išlygino serijos iki keturių pergalių rezultatą 1:1.

Pirmą pusfinalio mačą savo arenoje Bostono ekipa pirmadienį varžovams pralaimėjo 90:95. Nugalėtojų gretose sėkmingiausiai žaidė Eddie House'as (31 tšk.), Ray Allenas (22 tšk.) bei Kendrickas Perkinsas (16 tšk.).

Trigubu dubliu prie pergalės prisidėjo Rajonas Rondo – 15 taškų, 11 atkovotų kamuolių ir 18 rezultatyvių perdavimų. 13 taškų į svečių krepšį įmetė Glenas Davisas, 8 – Brianas Scalabrine'as.

Orlando komandos gretose rezultatyviausiai rungtyniavo Rashardas Lewisas (17 tšk. ir 10 atk. kam.) bei Mickaelis Pietrusas (17 tšk.), J.J. Redickas (15 tšk.), Hidayetas Turkoglu (14 tšk.) ir Dwightas Howardas (12 tšk. ir 12 kam.).

Trečiąsias bei ketvirtąsias Rytų konferencijos pusfinalio serijos rungtynes Orlande komandos žais penktadienį ir sekmadienį.

VIDEO: Orlando Magic - Boston Celtics. Semifinals / Game 2 (Series tied 1-1) [HQ]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius