Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 26

Latvių komisaras neleido „Sakalams“ užprotestuoti rungtynių

Baltijos krepšinio lygos (BBL) Iššūkio taurės turnyro B grupės dvikova Valmieroje tarp „Valmiera“ ir Vilniaus „Sakalų“ klubų baigėsi šeimininkų pergale, tačiau šioje akistatoje taškas dar nepadėtas.
Kazys Maksvytis ir „Sakalai“
Kazys Maksvytis ir „Sakalai“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Paskutinės vilniečių atakos metu Paulius Joneliūnas pataikė dvitaškį su sirena, tačiau pasitarę arbitrai nusprendė neįskaityti svečių taškų ir pergalė (73:72) atiteko „Valmierai“.

„Sakalų“ žaidėjai ir treneriai liko nepatenkinti tokiu sprendimu ir po mačo informavo komisarą, kad rašys protestą. Kol treneriai peržiūrinėjo vaizdo įrašą, komisaras pasišalino iš arenos.

„Mums atrodė, kad paskutinis metimas buvo atliktas laikus. Pasakėme komisarui, kad rašysime protestą ir išėjome žiūrėti įrašo. Grįžę komisaro neberadome. Latviai teisinosi, kad nėra numatytas laikas, kiek laukti rašto“, – pasakojo „Sakalų“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis.

„Sakalų“ vadovai susisiekė su BBL generaliniu direktoriumi Sauliumi Samulevičiumi ir šiam papasakojo visą situaciją. Lietuvis nustebo dėl tokio komisaro elgesio bei leido „Sakalams“ parašyti protestą vėliau. Ar klubas protestuos rungtynes, kol kas neaišku.

„Iš vaizdo įrašo sunku vienareikšmiškai nuspręsti, ar laiku buvo paleistas kamuolys, bet mes visi esame įsitikinę, kad tai buvo padaryta dar nesibaigus ketvirtajam ketvirčiui“, – įsitikinęs K.Maksvytis.

Jeigu „Sakalai“ pateiks protestą ir jis bus patenkintas, pergalė sostinės komandai nebus įskaityta, o tiesiog bus peržaistas mačas.

Stebint vaizdo įrašą sunku nuspręsti, ar metimas buvo atliktas laiku, nes pasibaigus laikui aplink švieslentę neužsidegė raudonos lemputės, o teisėjai neiškėlė rankų.

Paskutinę ataką nuo 47-os vaizdo įrašo minutės galite pamatyti ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius