-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 28

Lebronas Jamesas apie olimpines žaidynes: mūsų konkurentėmis bus Ispanija, Argentina, Prancūzija, Brazilija ir Rusija

Viena ryškiausių NBA žvaigždžių LeBronas Jamesas su jauduliu laukia sugrįžimo į nacionalinę JAV krepšinio rinktinę. Jis įsitikinęs, kad amerikiečiai Londono olimpinėse žaidynėse iškovos aukso medalius ir išvardijo, jo nuomone, didžiausius konkurentus. Tarp jų L.Jamesas Lietuvos nepaminėjo.
Lebronas Jamesas su JAV rinktine 2008-aisiais
LeBronas Jamesas su JAV rinktine 2008-aisiais / AP/Scanpix nuotr.

Po NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio L.Jamesas davė interviu „Sport Express“ žurnalistui ir pasidalijo savo mintimis apie artėjančias olimpines žaidynes.

„Su jauduliu laukiu to momento, kai atvyksiu į rinktinę. Visada malonu atstovauti rinktinei. Su klubais NBA aš dar nieko nelaimėjau, o su JAV rinktine tapau olimpiniu čempionu. Noriu tą pakartoti dar kartą. Londone bus labai įdomu“, – kalbėjo L.Jamesas.

Jo manymu, didžiausiomis JAV rinktinės konkurentėmis olimpiadoje bus penkios komandos.

„Ispanija, Prancūzija, Argentina, Brazilija. Be to, dar kuri nors stipri rinktinė tikrai pateks į olimpiadą iš atrankos varžybų – tikėtina, kad tai bus Rusija“, – teigė jis.

Ar turi įvykti stebuklas, kad amerikiečiai Londone netriumfuotų? L.Jamesas su šypsena atsakė, kad geriau jau to nebūtų.

„Geriau jau tas stebuklas neįvyktų (juokiasi). Pažiūrėsime. Pekine turėjome stiprią rinktinę, bet dabar turėsime dar stipresnę – su Blake'u Griffinu ir Kevinu Durantu. Pati galingiausia JAV komanda buvo 1992 metais: Michaelas Jordanas, Magicas Johnsonas, Larry's Birdas, Karlas Malone'as... Nuo to laiko prabėgo 20 metų ir mes minėdami jubiliejų tiesiog neturėsime teisės pralaimėti. Turime pasveikinti „Svajonių komandą“ ir stengtis prilygti tų laikų žvaigždėms“, – sakė L.Jamesas.

Londono olimpinės žaidynės startuos liepos 27 dieną. 

Primename, kad Lietuvos rinktinė kartu su kitomis 11 komandų dėl patekimo į olimpiadą liepos 2–8 dienomis Venesuelos sostinėje Karakase varžysis olimpiniame atrankos turnyre.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius