-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 01

LeBronas Jamesas greičiausiai nevyks į pasaulio čempionatą

Vienas JAV vyrų krepšinio rinktinės lyderių LeBronas Jamesas artėjančią vasarą greičiausiai praleis pasaulio čempionatą, kuris vyks Turkijoje. Amerikietis tiesiog bus pernelyg užsiėmęs.
L.Jamesas JAV rinktinėje vilki marškinėlius, pažymėtus 6 numeriu
L.Jamesas vasarą bus per daug užsiėmęs / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Manęs laukia labai labai sunki vasara. Norėčiau padėti savo šalies nacionalinei komandai, tik jei nebūsiu per daug užimtas. Tačiau turiu dar daug kuo pasirūpinti, todėl veikiausiai nevyksiu į Turkiją. Manęs laukia daugybė sprendimų, kuriuos turiu priimti prieš grįždamas į aikštę“, – kalbėjo NBA žvaigždė.

JAV rinktinės vadovas Jerry Colangelo kol kas nepanikuoja. Tiesa, jis pabrėžė, jog dėl nepateisinamos priežasties pasaulio pirmenybes praleidęs krepšininkas gali būti nepriimtas į 2012 metų Londono olimpines žaidynes.

„Jeigu kuris nors žaidėjas į Turkiją nevyks vien todėl, kad nenori ten žaisti, nėra garantijos, kad jis atstovaus JAV Londono olimpiadoje. Tiesa, spekuliuoti šia tema kol kas neverta. Reikia laukti liepos mėnesio“, – tvirtino J.Colangelo.

Miglotos ne tik L.Jameso, tačiau ir Chriso Bosho bei Dwyane'o Wade'o galimybės atstovauti savo šaliai. Visi trys krepšininkai vasarą taps laisvaisiais agentais.

Pasaulio čempionatas prasidės rugpjūčio 28-ąją. B grupėje amerikiečiai grumsis su kroatais, brazilais, slovėnais, Irano ir Tuniso krepšininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius