-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 13

Lebronas Jamesas įrašė savo vardą į NBA istoriją

„Miami Heat“ ir NBA žvaigždė Lebronas Jamesas įrašė naują įrašą į rekordų knygas. Amerikietis tapo pirmuoju krepšininku, kuriam per šešias rungtynes iš eilės pavyko pelnyti bent po 30 taškų, krepšį atakuoti bent 60 proc. taiklumu, o jo komanda iškovojo šeštą pergalę iš eilės.
Lebronas Jamesas
Lebronas Jamesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

L.Jameso rekordas užfiksuotas rungtynėse su „Portland Trail Blazers“ komanda, kurią namuose rungtyniavę Majamio krepšininkai nugalėjo 117:104 (29:33, 29:26, 28:23, 31:22). Ši pergalė reguliariajame sezone – tūkstantoji „Heat“ komandos istorijoje.

L.Jamesas pelnė 30 taškų, pataikydamas 11 metimų iš 15. 

Per paskutines šešerias rungtynes NBA žvaigždė pataikė 66 iš 92 metimų (71,7 proc. taiklumas). L.Jamesas pagal šį pasirodymą aplenkė Mosesą Malone ir Adrianą Dantley. Jiems taip žaisti pavyko penkiose dvikovose iš eilės.
VIDEO: Lebronas Jamesas įėjo į NBA istoriją

Naktį iš antradienio į trečiadienį NBA čempionate iš viso buvo sužaisti šeši mačai: „Memphis Grizzlies” – „Sacramento Kings” 108:101, „Utah Jazz” – „Oklahoma City Thunder” 109:94, „Toronto Raptors“ – „Denver Nuggets“ 109:108, „Golden State Warriors” – „Houston Rockets” 107:116 (Lietuvos krepšininkas Donatas Motiejūnas nuo atsarginių žaidėjų suolelio nepakilo).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius