-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 13

LeBronas Jamesas siautėja (video)

„Cleveland Cavaliers“ lyderis LeBronas Jamesas pelnė trečią trigubą dublį ir padėjo savo komandai iškovoti pergalę Finikse. Žydrūnas Ilgauskas buvo rezultatyvesnis už savo tiesioginį oponentą Shaquille'ą O'Nealą.
L.Jamesas pelnė trečią trigubą dublį iš eilės.
L.Jamesas pelnė trečią trigubą dublį iš eilės. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ekspertai vis dažniau mini L.Jameso vardą pokalbiuose apie NBA reguliariojo sezono naudingiausio žaidėjo titulą. Kad jo vertas, Klivlando ekipos talentas rodo darbais. Ketvirtadienį jis pelnė trečią iš eilės trigubą dublį, o „Cavaliers“ išvykoje 119:111 šventė pergalę prieš „Phoenix Suns“ krepšininkus.

„Per 82 rungtynes NBA šiandien neįmanoma vidutiniškai pelnyti po trigubą dublį, – kalbėjo „kavalierių“ treneris Mike'as Brownas. – Žinau tik vieną vaikiną, kuris galėtų tai padaryti, ir jis žaidžia mūsų komandoje.“

L.Jamesas sako atleikantis savo darbą. „Trys iš eilės pergalės. Kalbame tik apie tai. Stengiuosi daryti viską, kad komanda laimėtų“, – sakė Finikse šou surengęs puolėjas. Jo sąskaitoje – 34 taškai, 13 rezultatyvių perdavimų ir 10 atkovotų kamuolių.

Įdomu, kad arena „US Airways Center“ buvo vienintelė, kurioje L.Jamesas per savo karjerą dar nebuvo laimėjęs. Įskaitant ir NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes. „Cavaliers“ iki tol Finikse pralaimėjo devynis kartus iš eilės.

Prie pergalės 30 taškų pridėjo Maurice'as Williamsas, o Žydrūno Ilgausko sąskaitoje – 15 taškų ir 4 atkovoti kamuoliai. Lietuvis per 25 minutes pataikė vienintelį tritaškį, 5 dvitaškius iš 8 ir realizavo abu baudų metimus.

Šeštą nesėkmę iš eilės patyrusioje „Suns“ komandoje išsiskyrė Mattas Barnesas ir Steve'as Nashas. Jie pelnė atitinkamai 20 ir 21 tašką. Shaquille'o O'Nealo kraitis – 12 taškų.

Kitose ketvirtadienio NBA rungtynėse absoliutus lygos lyderis „Los Angeles Lakers“ svečiuose 102:95 nugalėjo „San Antonio Spurs“ krepšininkus ir užsitikrino Vakarų konferencijos reguliariojo sezono nugalėtojo titulą. Laimėtojams Kobe Bryantas ir Pau Gasolis pelnė po 23 taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius