Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 22

LeBronas nekantraudamas laukia grįžtančio Ilgausko

Į „Washington Wizards“ komandą išmainytas ir vėliau laisvuoju agentu tapęs Žydrūnas Ilgauskas nuo šio pirmadienio bet kuriuo metu gali grįžti į savo buvusią vienintelę ekipą „Cleveland Cavaliers“. Šios lyderis LeBronas Jamesas atvirai sakė laukiantis lietuvio.
L.Jamesas laukia grįžtančio Ž.Ilgausko.
L.Jamesas laukia grįžtančio Ž.Ilgausko. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Nekantrauju Z vėl išvysti komandoje“, – ohio.com sakė L.Jamesas. Ž.Ilgausko agentas visus interesantus – „Denver Nuggets“ ir „Dallas Mavericks“ komandas – informavo, kad kai tik terminas leis, jis pradės derybas su „Cavaliers“ klubu. Jam teks aptarti kai kurias detales, viena iš jų – žaidimo laikas.

„Tai nebus problema. Z yra veteranas. Jo žaidimo kokybė, ūgis ir pataikymo procentas automatiškai garantuos minučių aikštėje, – kalbėjo L.Jamesas. – Z nereikia jaudintis, kad grįžęs negaus jokio vaidmens komandoje.“

Kita derybų detalė – kas turės pasitraukti iš komandos. „Cavaliers“ sudėtyje yra 15 krepšininkų, tad kažkam teks atsisveikinti.

„Generalinis vadybininkas Danny Ferry ir tie vaikinai turi apsispręsti ir informuoti apie tai mane. Tuomet ir aš pasakysiu savo nuomonę“, – sakė „kavalierių“ treneris Mike'as Brownas. Strategas nenorėjo įvardyti konkrečių žaidėjų, tačiau veikiausiai pasitraukti teks antramečiam Darnellui Jacksonui.

„Jeigu atvirai, apie tai negalvosiu, kol kažkas pasakys: „Taip. Z grįžta. Mes norime jį vėl matyti komandoje. Tuomet pradėsiu galvoti, kieno vietoje bus Z“, – dalijosi mintimis M.Brownas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius