-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 11

Lemiama „Warriors“ klubo naktis – ar MVP Stephenas Curry atras formą?

Šią naktį Lietuvos laiku NBA atkrintamųjų varžybų Vakarų konferencijos pusfinalyje ketvirtą kartą susitiks „Memphis Grizzlies“ ir „Golden State Warriors“ klubai. Serijoje iki keturių pergalių Memfio ekipa pirmauja 2:1 ir turi šansą namuose žengti didžiulį žingsnį link konferencijos finalo. Pagrindinis sirgalius kamuojantis klausimas – ar lygos MVP Stephenas Curry pagaliau susigrąžins savo prarastą formą.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / „Scanpix“/USA Today Sports nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Dėka nuostabaus S.Curry žaidimo „Warriors“ ekipa reguliariajame sezone pasiekė net 67 pergales, atkrintamąsias pradėjo 5 pergalėmis iš eilės, tačiau dabar jiems gresia nesėkmingiausias ruožas per pastaruosius 17 mėnesių (nuo 2013 metų lapkričio). Būtent tiek laiko „Warriors“ ekipa nėra buvusi pralaimėjusi trijų mačų iš eilės.

Vienas geriausių lygos snaiperių S.Curry serijoje su „Grizzlies“ iš toli pataiko tik 27,6 proc. metimų, o „Warriors“ iš geriausios NBA tritaškininkų ekipos, atakavusios 40 proc. taiklumu reguliariajame sezone, virto ekipa, prametusia 20 iš 26 metimų pastarosiose dvejose rungtynėse.

Po 110 taškų per mačą rinkusi komanda į „Grizzlies“ krepšį per du pastaruosius mačus įmetė tik po 89,5 taško ir serijoje klysta net po 17,7 karto.

Pastarosiose rungtynėse S.Curry prametė visus keturis tritaškius, kai ji dengė M.Conley arba C.Lee.

„Aš turiu žaisti geriau, ypač rungtynėse išvykose. Dar nepasiekiau savo standarto, tad tikiuosi tai padaryti ketvirtose serijos rungtynėse ir pasiekti kitokią baigtį“, – teigė S.Curry.

Vos prieš savaitę S.Curry atsiėmė NBA lygos MVP apdovanojimą, tačiau pralamėjimas ateinančią naktį gali beveik nubraukti visą sunkų darbą sezono metu. Puiki „Grizzlies“ gynyba, ypač Mike'o Conley ir Courtney Lee, žaidimas išmušė iš vėžių visą „Warriors“ puolimo mašiną.

Pastarosiose rungtynėse S.Curry prametė visus keturis tritaškius, kai ji dengė M.Conley arba C.Lee. Ne ką mažiau darbo įdeda ir Tony Allenas, perimantis po beveik 3 kamuolius šio sezono atkrintamosiose.

„Grizzlies“ ekipa namuose atkrintamųjų varžybų mačo šiemet dar nepralaimėjo bei šventė pergales visose 5 rungtynėse, kai žaisti galėjo M.Conley.

„Šias rungtynes mes privalome laimėti, nes pabaiga yra gąsdinančiai arti“, – sakė „Warriors“ snaiperis Klay Thompsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius