-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 15

Lemiamas Mike'o Moserio dėjimas – legendinio Mindaugo Timinsko metimo pakartojimas

Nežinia, ar Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Marcelo Nicola yra matęs 2003 metų rungtynes tarp „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“, tačiau, atrodo, kad jis savo auklėtiniams sekmadienio rungtynėse su „Neptūnu“ davė tokius pačius nurodymus kaip kadaise Antanas Sireika Mindaugui Timinskui.
Mindaugas Timinskas
Mindaugas Timinskas / euroleague.net nuotr.

Sekmadienio rungtynėse klaipėdiečiai jau buvo bešvenčią pergalę, kai rezultatą persvėrė Mindaugas Girdžiūnas, tačiau teisėjai nustatė, kad „Lietuvos rytas“ savo atakai dar turi 0,8 sek. Kiek turėjo, tiek pakako. Vilniečiai preciziškai įvykdė trenerio Marcelo Nicola planą: Mindaugas Lukauskis išmesdamas kamuolį iš užribio „pakabino“ jį virš klaipėdiečių lanko, o tarsi iš niekur išdygęs M.Moseris sugriebė jį abiem rankom ir po akimirkos nuleido į krepšį. Jį turėjęs prižiūrėti V.Šarakauskas liko stovėti apstulbęs. 

VIDEO: Pergalinga ataka

Dar mažiau laiko pergalingam metimui 2003 metais turėjo Kauno „Žalgiris“. Likus žaisti 0,3 sek. LKL finalo serijos rungtynėse su Vilniaus „Lietuvos rytui“, rezultatas buvo lygus 80:80 ir kauniečiai taip pat išsimetinėjo kamuolį iš užribio. Tuomet Edas Cota iš užribio nuo savojo krepšio per visą aikštę perdavė kamuolį Mindaugui Timinskui, o šis įmetė jį į šeimininkų krepšį. „Žalgiris“ laimėjo 82:80 pirmąsias serijos rungtynes ir vėliau iškovojo čempionų titulą.

VIDEO: Mindaugo Timinsko metimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius