Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 13

Lemiamose LMKL finalo rungtynėse – dar vienas sirgalių rekordas su A.Saboniu priešakyje

2014–2015 metų Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) finalo serijos pabaiga pažymėta įspūdingu sirgalių aktyvumu.
Arvydas Sabonis teikia gėles
Arvydas Sabonis teikia gėles / Augusto Didžgalvio nuotr.

Paskutinį finalo serijos susitikimą Utenoje, kurį „Utena“ laimėjo 77:60 ir pirmą kartą klubo istorijoje tapo LMKL čempione, stebėjo net 1120 sirgalių.

Arenoje rungtynes stebėjo ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis, Utenos meras Alvydas Katinas, „Utenos“ klubo globėja, seimo narė Milda Petrauskienė ir LMKL vadovė Audra Ginelevičienė.

1120 sirgalių – absoliučiai geriausias visų laikų sirgalių aktyvumas Utenoje. Balandžio 12-ąją Utenoje užfiksuotas lankomumas – didžiausias LMKL per pastaruosius aštuonerius metus!

Po finalinės mačo sirenos, abiejų komandų krepšininkėms A.Sabonis įteikė gėles, o žiūrovai gausiais aplodismentais ne tik sveikino naująsias čempiones, bet ir dėkojo „Sūduvai“ už puikią kovą LMKL finalo serijoje.

Čempionėms buvo įteiktos ne tik gėlės, bet ir kepurėlės bei didžiulis butelis šampano. Čempionių taurė ir aukso medaliai bus įteikti iškilmingoje lygos uždarymo šventėje balandžio 20 dieną, kur dalyvaus pats premjeras ir kiti garbingi svečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius