Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 20

Dėl kelialapio į pasaulio gatvės krepšinio finalinį etapą – keisti sprendimai

Šeštadienio vakarą Vilniaus Sporto rūmų prieigose virė tikra krepšinio kova. “Red Bull King of the Rock” gatvės krepšinio nacionaliniame finale susigrūmė geriausi šių metų regioninių atrankų, vykusių Druskininkuose, Utenoje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose ir Vilniuje, dalyviai.
Red Bull King of the Rock” gatvės krepšinio finalinis turnyras
Red Bull King of the Rock” gatvės krepšinio finalinis turnyras
Temos: 1 Krepšinis

Stebint gausiam palaikymo būriui, vienas prieš vieną oranžinio kamuolio mūšyje kovėsi ir 2011 metų “Red Bull King of the Rock” nugalėtojas Dainius Novickas bei 2013 metų projekto stipriausiasis Mantas Kibildis.

Į finalinį šešioliktuką pateko penkiolika profesionaliai žaidžiančių atletų ir vienas mėgėjas – D.Novickas, kuriam šiais metais nepavyko išplėšti pergalės.

Finalinis dvejetas publikai ir renginio organizatoriams padovanojo nemažą akibrokštą – D.Tarvydas ir O.Varanauskas įpusėjus finalinei kovai pranešė, jog bet kurio žaidėjo pergalės atveju, nė vienas vykti į pasaulio finalą Taivane negalės, mat tuo pačiu metu dalyvaus trys prieš tris Europos čempionate Rumunijoje.

Teisėjų sprendimu finalinė kova buvo perleista pusfinalio dalyviams E.Šauliui ir B.Bagdonavičiui, iš kurių stipresnis pasirodė pastarasis. Išplėšęs pergalę ir kelialapį į pasaulio finalą, rugsėjo 6 d. vyksiantį Taivane Samasanos saloje, jaunuolis džiaugėsi parvešiąs tokią žinią į gimtąjį Panevėžį.

“Važiuodami į Vilnių žinojome, kad kažkas iš mūsų keliaus į finalą. Rungtynių pabaigoje jau buvome praradę viltį, tačiau netikėta finalininkų eliminacija suteikė man šansą ir aš juo pasinaudojau”, – džiaugėsi B.Bagdonavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius