-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 30

Lietuvos rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra apie Europos krepšinio čempionato burtus: „Mūsų grupė – stipriausia“ (NUOTRAUKOS)

Vertindamas sekmadienio vakare ištrauktus 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato („Eurobasket 2011“) burtus Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra neslėpė, kad jo auklėtiniams teko stipriausia grupė.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Nesvarbu, su kuriomis komandomis žaisime, nes svarbiausia viską įrodyti aikštelėje. Burtai yra kaip kortos. Negalime rinktis varžovų, turėsime kautis su visais“, – iš karto po burtų ceremonijos sakė K.Kemzūra.

Priminsime, kad Lietuva pateko į A grupę, kaip ir Europos čempionės titulą ginsianti Ispanija, pasaulio vicečempionė Turkija, ambicingoji Didžioji Britanija, kaimynė Lenkija bei po papildomo atrankos turnyro į pirmenybes pateksianti rinktinė (Suomija, Vengrija arba Portugalija).

K.Kemzūra pripažino, kad A grupė, kurioje žais jo vadovaujama Lietuvos rinktinė, yra stipriausia, tačiau iš dalies džiaugėsi, jog jau pirmajame etape laukia grėsmingi varžovai.

„Mūsų grupė stipriausia. Tačiau geriau su grėsmingais varžovais žaisti turnyro pradžioje. Kaip ir pernai, pasaulio čempionate Turkijoje. Tuomet taip pat jau grupių etape žaidėme su Ispanija“, – prisiminė K.Kemzūra.

Tik trumpam dėl „Eurobasket 2011“ burtų ceremonijos į Lietuvą ištrūkęs K.Kemzūra, kuris dirba Krasnodaro „Lokomotiv“ (Rusija) komandos vyriausiuoju treneriu, prisipažino jau galvojantis apie artėjantį Europos krepšinio čempionatą ir galvoje dėliojantis būsimos Lietuvos rinktinės kontūrus.

„Galvoje jau dėlioju kandidatų sąrašą. Apie 18–19 krepšininkų“, – teigė K.Kemzūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius