Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 06

„Lietuvos ryto“ krepšininkai į „Siemens“ areną užsuks retai

Dar vasaros pradžioje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) trečiosios vietos laimėtojas Vilniaus „Lietuvos rytas“ apsisprendė, kad būsimo sezono namų mačus dažniausiai žais mažesnėje „Lietuvos ryto“ salėje, o ne apie 12 tūkst. sirgalių talpinančioje sostinės „Siemens“ arenoje. Po vasarinių remontų padidinęs žiūrovų vietų skaičių iki beveik 2,5 tūkstančio, „Lietuvos ryto“ klubas šiandien paskelbė bilietų pardavimų niuansus į būsimas rungtynes.
„Lietuvos rytas“ – „TonyBet“
„Lietuvos ryto" sirgalius / Karolinos Pansevič nuotr.

Prisijunkite prie daugiau nei 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.​

Po nevykusio praėjusio sezono bandymo pritraukti gausius sirgalių būrius į „Siemens“ areną, „Lietuvos rytas“ nutarė šį sezoną remtis dažniausiai savąja sale. Visus LKL čempionato mačus vilniečiai žais prie „Siemens“ arenos „prilipdytoje“ nedidelėje „Lietuvos ryto“ salėje, o už bilietą į varžybas iš sirgalių bus prašoma po 20 litų.

Pirmąjį LKL čempionato mačą „Lietuvos rytas“ namie žais spalio 12 dieną su „Šiauliais“

Nebus niekuo išskirtos ir Europos taurės turnyro pirmojo etapo kovos: kol kas bilietai parduodami spalio 15-osios rungtynėms, kai vilniečiai savo salėje santykius aiškinsis su serbų Belgrado „Partizan“. Visų bilietų kaina vienoda – 35 litai. Tačiau nežinoma, kurioje salėje Vilniaus ekipa žais antrąsias namų rungtynės su turkų Bandirmos „Banvit“ – bilietai lapkričio 4 dienos mačui dar neparduodami.

Tačiau sostinės krepšininkai vis dėlto turės galimybę dar šiemet išbandyti „Siemens“ arenos parketą. Sostinės krepšininkai LKL mačą su Kauno „Žalgiriu“ spalio 19 dieną žais didžiausioje Vilniaus arenoje, kuri nuo lapkričio pradžios greičiausiai turės naują pavadinimą. Bilietai į šią dvikovą kainuos nuo 15 litų iki 40 litų.

„Lietuvos rytas“ pardavinėja ir abonementus į šio sezono kovas – šiam sezonui visi sirgaliai už vieną abonentą turi mokėti po 766 litus. Ši kainų politika sukėlė tarp ekipos aistruolių nemažai kalbų – kodėl yra tik viena kaina ir ar ji pagrįsta. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius