-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 03

„Lietuvos rytas“ ilgam gali netekti Renaldo Seibučio

Vilniaus „Lietuvos rytas“ ketvirtadienį suklupo Bamberge (Vokietija). R.Seibučio, pelniusio 24 taškus, vedini „Lietuvos ryto“ krepšininkai leido Vokietijos klubui patirti pirmosios pergalės skonį (78:84).
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo portalas lrytas.lt, vilniečių komandos lyderis aikštę paliko traumuotas. Įtariama, kad 27 metų 196 cm ūgio krepšininkui lūžo dešinės plaštakos penktasis delnakaulis.

Tiksli diagnozė paaiškės šeštadienį Vilniuje atlikus tyrimus.

Jei tai išties lūžis, R.Seibutis be krepšinio gali praleisti iki penkių savaičių – beveik visą svarbiausių Eurolygos grupės kovų laiką.

Pirštas taip užlinko atgal, kad net trekštelėjo.

„Tai įvyko pirmajame kėlinyje. Lindau iš už užtvaros, kai į mane atsitrenkė kažkuris „Brose“ aukštaūgis. Pirštas taip užlinko atgal, kad net trekštelėjo“, – sakė krepšininkas.

Vilniaus klubo lyderis apgailestavo dėl pralaimėjimo, tačiau neprarado vilties, kad „Lietuvos rytas“ sugrįš į pergalių kelią.

„Gaila, kad patyrėme nesėkmę. Ji mums labai skaudi. Varžovai pataikė daug sudėtingų metimų ir žaidė gražų krepšinį. Visgi mūsų ekipa tobulėja, žaidimas gerėja, todėl viliamės, kad ateityje pavyks įgyvendinti savo tikslus“, – sakė R.Seibutis.

Kitą savaitę „Lietuvos rytas” Eurolygos mačą žais namuose.

Į „Siemens” areną lapkričio 8-ąją atvyks Turkijos čempionas Stambulo „Besiktas”.

Norite sužinoti daugiau sporto naujienų, pamatyti išskirtinių kadrų ir vaizdo įrašų, ar dalyvauti diskusijose bei konkursuose? Prisijunkite prie mūsų socialiniame tinkle „Facebook“ – 15min Sportas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius