-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 25

„Lietuvos rytas“ ir „Raptors“ pasiekė susitarimą: Jonas Valančiūnas dar metus žais Vilniuje

Nors Jonas Valančiūnas puoselėjo planus NBA debiutuoti jau kitą sezoną, „Lietuvos ryto“ aukštaūgiui šias mintis teks nuvyti į šalį.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Skelbiama, jog „Lietuvos ryto“ ir Toronto „Raptors“ klubai susitarė, jog J.Valančiūnas dar metams liks Vilniuje, o prie „Raptors“ prisijungs nuo 2012-13 m. sezono.

Susitarimas įformintas sutartimi. Nors finansinės sąlygos neskelbiamos, manoma, jog „Lietuvos rytas“ už uteniškį po kito sezono gaus apie 2,5 mln. JAV dolerių siekiančią išpirką.

„Nematome nieko blogo, jei dar metams jis pasiliks Lietuvoje. Tai gali išeiti ir į naudą. Mes susitarėme, kaip su J.Valančiūnu bus dirbama kitą sezoną, taigi esame ramūs, jog krepšininkas turės galimybę tobulėti ir pasiruošti perėjimui į NBA“, – sakė „Raptors“ prezidentas Bryanas Colangelo.

Beje, „Raptors“ klubas pasinaudojo galimybe ir pratęsė sutartis su trimis komandos krepšininkais – 21 metų 201 cm ūgio DeMaru DeRozanu, 24 metų 206 cm ūgio Jamesu Johnsonu ir 22 metų 208 cm ūgio Edu Davisu.

Klubo gretas papildė 2009 metais papildęs D.DeRozanas praėjusį sezoną per mačą NBA pirmenybėse vidutiniškai pelnydavo po 13 taškų, atkovodavo 3,4 kamuolio ir atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

J.Johnsonas praėjusį sezoną vidutiniškai rinkdavo 9,2 taško ir atkovodavo 4,7 atšokusio kamuolio. E.Daviso rodikliai buvo kiek prastesni – 7,7 taško ir vidutiniškai atkovoti 7 kamuoliai per rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius