Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 11

„Lietuvos ryto“ klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas: „Tikimės, kad su naujuoju treneriu bus mažiau verkšlenama, o daugiau kovojama“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubas artėjant lemiamos sezono kovoms pakeitė vyriausiąjį trenerį. Klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas tiki, jog komandos vairą perėmus Dariui Maskoliūnui ekipa sugrįš į pergalių kelią.
„Lietuvos ryto“ klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas.
„Lietuvos ryto“ klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Šis sezonas išsiskiria tuo, kad teko nuolat lopyti įvairias spragas. Ypač – įžaidėjo pozicijoje. Krepšininkus persekiojo traumos, žaidėjai keitėsi, rezultatai bangavo. Nepaisant to, atrodė, kad spėsime įšokti į Eurolygos ketvirtfinalio traukinį. Nepavyko“, – oficialiai klubo svetainei internete bc.lrytas.lt sakė G.Vainauskas.

„Khalido El-Amino trauma ir nesėkmė Eurolygos „Top 16“ lemiamose rungtynėse išmušė iš vėžių ne tik krepšininkus, bet ir trenerius. Nebeliko komandinės dvasios, buvo bandoma gelbėtis tik asmeniniu žaidėjų meistriškumu“, – tęsė klubo prezidentas.

„Tikimės, kad su naujuoju treneriu krepšininkai susitelks, pasikeis jų požiūris, bus mažiau verkšlenama, o daugiau kovojama. Be to, sutikęs vadovauti komandai tokiu sunkiu laiku D.Maskoliūnas nepabūgo atsakomybės, parodė charakterį. O tai jau labai daug“, – sakė G.Vainauskas.

Kaip jau rašėme, palikti vyriausiojo „Lietuvos ryto“ trenerio postą Aleksandras Trifunovičius buvo priverstas pirmadienį. Savaitgalį serbo treniruojami Vilniaus klubo krepšininkai pirmą kartą per turnyro istoriją nepateko į Baltijos krepšinio lygos (BBL) finalą ir liko treti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius