Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 17

„Lietuvos ryto“ komanda VTB lygoje užtikrintai įveikė „Doneck“ klubą

Sostinės ekipa VTB lygoje neturėjo vargo su „Doneck“ krepšininkais. Puikiai atakavęs „Lietuvos ryto“ klubas 89:68 (23:21, 26:14, 11:16, 29:17) sutriuškino ekipą iš Donecko. Į pergalę vilniečius ir vėl vedė nesustabdomas Martynas Gecevičius, pelnęs 18 taškų.
Martynas Gecevičius
Martynas Gecevičius / 15min.lt/Juliaus Kalinsko nuotr.


Komandos mačą pradėjo apylygiai. Tačiau įpusėjus kėliniui Vilniaus ekipai pavyko kiek atitrūkti – susikrauti 7 taškų pranašumą 15:8, bet neilgam. Šeimininkai surengė kelias sėkmingas atakas ir po pirmojo ketvirčio „Lietuvos rytas“ pirmavo tik dviem taškais 23:21.

Antrajame kėlinyje sostinės ekipa įjungė aukštesnę pavarą. Taikliais tolimais metimais pasižymėjo Martynas Gcevičius ir Renaldas Seibutis, o „Lietuvos ryto“ pranašumas pradėjo didėti. Prieš ilgąją pertrauką vilniečiai pirmavo 49:35.

Trečiąjį kėlinį Dirko Bauermanno komanda sužaidė kiek prasčiau, todėl varžovai sumažino atsilikimą iki 9. Prieš lemiamą ketvirtį vilniečiai pirmavo 60:51.

Paskutiniame ketvirtyje „Lietuvos rytas“ nusprendė nežaisti su likimu ir krautis pranašumą nuo pirmų minučių. Dviženklę persvarą vilniečiams sugrąžino M.Gecevičiaus tritaškis, o po to skirtumas tik didėjo. Kėlinio pabaigoje „Doneck“ ekipa jau suprato, kad pergalės nepasieks ir „Lietuvos rytas“ šventė pergalę 89:68 (23:21, 26:14, 11:16, 29:17).

„Lietuvos rytas“: Martynas Gecevičius 18, Stevanas Jelovacas 15, Renaldas Seibutis 13, Gediminas Orelikas ir Darius Songaila (9 atk. kam.) po 12, Juanas Palaciosas (8 atk. kam.) 8, Milenko Tepičius 4, Omaras Cookas (9 rez. perd.) 3, Steponas Babrauskas ir Andreasas Glyniadakis – po 2, Tautvydas Lydeka ir Paulius Dambrauskas taškų nepelnė.

„Doneck“: Bernardas Kingas (7 rez. perd.) ir Marco Killingsworthas (7 atk. kam.) po 14, Maksimas Kornijenko 11, Dmitrijus Glebovas ir Denisas Jakovlevas po 7, Benas McCauley 6 (8 atk. kam.).


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius