-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 08

„Lietuvos ryto“ lyderis Renaldas Seibutis: „Tikiuosi, kad šiemet pagaliau laimėsime LKL čempionų žiedus“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo gynėjas Renaldas Seibutis trokšta laimėti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempiono žiedą – tai kol kas viena iš neišsipildžiusių žaidėjo svajonių.
Renaldas Seibutis
Renaldas Seibutis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Socialiniame tinkle sostinės klubo sirgaliai krepšininko klausinėjo apie karjeros pradžią, didžiausią autoritetą, kebabų skonį Turkijoje ir aistrą rungtynių metu.

„Aš labai tikiuosi, kad šiemet pagaliau laimėsime LKL čempionų žiedus. Tai viena mano svajonių“, – atskleidė R.Seibutis. „Nesu kebabų mėgėjas, tačiau Turkijoje šis užkandis atrodo visiškai kitaip. Ten galbūt panašiau į mėsos kotletą, kuris kepamas ant grotelių. Jei reikėtų rinktis, turkiškas būtų tas tikrasis kebabas, kurį suvalgyčiau“, – sakė gynėjas.

Trečią sezoną Vilniaus klube žaidžiantis R.Seibutis atviravo ir apie tolimos ateities planus.

„Kai pradėjau žaisti krepšinį, niekada nesvajojau tapti treneriu. Tačiau neseniai sau uždaviau klausimą, ar save įsivaizduočiau kaip komandos vairininką. Dabar taip kategoriškai negalėčiau pasakyti „ne“. Tačiau gyvenimo aplinkybės viską sudėlios į savo vietas.Niekada nesakau niekada", – kalbėjo Lietuvos krepšinio rinktinės narys R.Seibutis.

Geriausiais klausimais krepšininkas išrinko: „Kas yra tavo didžiausias autoritetas?“ (Ramutė Mazanauskaitė) ir „Ar vaikystėje lankei šokių pamokas?“ (Giedrius Judickas). Nugalėtojams atiteks po du bilietus į LKL pusfinalio rungtynes prieš Kauno „Žalgirį“.
 

VIDEO: Renaldo Seibučio komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius