-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 07

„Lietuvos ryto“ treneris Darius Maskoliūnas: „Bešiktaš" žaidėjai atvažiuoja pikti ir įsiutę“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Darius Maskoliūnas prieš ketvirtadienio namų rungtynes su turkų Stambulo „Bešiktaš“ ekipa teigė, kad varžovų ekipoje yra nemažai individualiai pajėgių krepšininkų, tačiau turkų komanda negali pasigirti darniu komandiniu žaidimu.
Darius Maskoliūnas
Darius Maskoliūnas / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Žinome, koks priešininkas mūsų laukia, jau analizavome būsimų varžovų rungtynes. Bandysime turkams neleisti įsižaisti individualiai. Jie galbūt nerodo labai gero komandinio žaidimo, bet Stambulo klube yra penki krepšininkai, kurie gali pridaryti nemalonumų savo meistriškumu. Jei sekasi, vienas žaidėjas gali traukti visą komandą į priekį. Taip nutiko „Bešiktaš“ laimėtuose mačuose prieš Bambergo „Brose“ ir Belgrado „Partizan“, – kalbėjo strategas oficialiai klubo internetinei svetainei.

„Stengsimės gintis taip, kad nei vienas iš jų netaptų puolimo lyderiu. Žinome, kad visa komanda, išskyrus vidurio puolėją, meta tritaškius, tiesa, turkams trūksta disciplinos.

Stambulo klubas pralaimėjo dvi rungtynes iš eilės Eurolygoje ir vietiniame čempionate, todėl jų žaidėjai atvažiuos greiti, pikti ir įsiutę. Laukia sunkus darbas, bet esame pasiruošę ir bandysime pasiekti pergalę „Siemens“ arenoje“, – sakė D.Maskoliūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius