Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 08

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė atsisveikino su Giedriumi Gustu

Pasaulio vyrų krepšinio čempionatui besirengiančioje Lietuvos rinktinėje kandidatų skaičius sumažėjo iki keturiolikos. Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra, rinktinei grįžus iš turnyro Vitorijoje, paskelbė, kad treniruočių su komanda netęs įžaidėjas Giedrius Gustas, pranešama oficialioje Lietuvos krepšinio federacijos interneto svetainėje.
Rungtynių akimirka
G.Gustas / Tomo Tumalovičiaus/reporteris.com nuotr.

„Kaip ir kalbėjau, turėjome sumažinti žaidėjų skaičių iki 14-os, kad galėtume efektyviau šlifuoti visus taktinius dalykus. Pasitarę su kolegomis priėmėme sprendimą, kad Giedrius gal ne taip kaip kiti žaidėjai tinka tam krepšinio stiliui, kurį mes norime žaisti. Sprendimą priimti buvo sunku ir skaudu. Giedrius labai stengėsi, norėjo žaisti, įdėjo daug fizinių ir dvasinių jėgų, todėl pranešti sprendimą buvo labai sunku. Tačiau teko padėkoti už darbą, visame pasirengimo procese jis mums labai padėjo", – sprendimo motyvus aiškino K.Kemzūra.

Pasirengimą pasaulio čempionatui tęs 14 krepšininkų: Mantas Kalnietis, Arvydas Eitutavičius, Tomas Delininkaitis, Martynas Gecevičius, Mindaugas Lukauskis, Martynas Pocius, Renaldas Seibutis, Simas Jasaitis, Jonas Mačiulis, Linas Kleiza, Paulius Jankūnas, Tadas Klimavičius, Martynas Andriuškevičius ir Robertas Javtokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius