Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 10

Linas Kleiza apie bandymus imtis lyderio vaidmens: „Kol Andrea Bargnani yra traumuotas, privalo pasitempti kiti žaidėjai“

Vis geresnę formą įgaunantis Toronto „Raptors“ puolėjas Linas Kleiza prieš rytoj laukiančias rungtynes su Bostono „Celtics“ klubu neslėpė optimizmo, tikėdamasis, kad jo komanda nutrauks nesėkmių seriją ir švęs pergalę.
Linas Kleiza
Linas Kleiza / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

„Bandysime eiti į aikštelę ir laimėti. Turime žaisti visai kitaip nei paskutinėse rungtynėse Bostone. Manau, jog mums būtų palanku įsivelti į fizine jėga paremtą žaidimą“, – tikino lietuvis.

Paskutinėse „Raptors“ ir „Celtics“ rungtynėse L.Kleizos atstovaujama ekipa patyrė pažeminimą, nusileisdama Bostono klubui net 64:100. 26 metų 203 cm ūgio puolėjas pasidžiaugė, jog NBA nereikia ilgai laukti, kol gauni progą atkeršyti.

„Žinoma, jog turime savo žaidime ką nors pakeisti. Su „Celtics“ sužaidėme patį prasčiausią sezono mačą. Manau, jog visi daug mąstėme apie tas rungtynes. NBA lyga tuo ir yra gera, jog gana greitai gauni šansą pataisyti padėtį“, – kalbėjo krepšininkas.

Žurnalistams užsiminus, jog atletas vis dažniau imasi iniciatyvos puolime, L.Kleiza to nesureikšmino teigdamas, jog, kol nežaidžia „Raptors“ lyderis Andrea Bargnani, puolime turi pasitempti kiti krepšininkai.

„Kol Bargnani yra traumuotas, puolime privalo pasitempti kiti vaikinai. Kiekviename mače iššauna vis kitas mūsų žaidėjas. Vis tik niekaip nesugebame iškovoti pergalių. Manau, jog didžiausia problema yra ta, jog labai prastai startuojame. Po to turime vytis varžovus, o tai yra labai sunku. Vis tik mes tobulėjame, ypač gerai veikia mūsų gynyba. Sugebame sustabdyti komandas. Tačiau tai yra NBA – norint laimėti, privalai pelnyti taškus, o tai mums kol kas nelabai sekasi daryti“, – mintis dėstė Lietuvos rinktinės puolėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius