-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 12

Linas Kleiza dėl dešiniojo kelio skausmų nebaigė rungtynių

NBA čempionato trečiadienio rungtynės Toronto „Raptors“ klubui buvo pažymėtos ne tik pralaimėjimu, bet ir traumomis. „Raptors“ (20/39) namuose 75:93 (20:20, 17:22, 20:21, 18:30) turėjo pripažinti Filadelfijos „76ers" komandos (31/27) pranašumą, o mačo dėl sužeidimų nebaigė lietuvis Linas Kleiza bei ispanas Jose Calderonas.
Jose Calderonas ir Linas Kleiza
Jose Calderonas ir Linas Kleiza / PA/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

„76ers“ nuo „Raptors“ atitrūko ketvirtajame kėlinyje, kai keturių minučių atkarpą laimėjo 11:0. Toronto krepšininkams tai buvo ketvirtoji iš eilės nesėkmė NBA pirmenybėse.

L.Kleiza pajuto dešiniojo kelio skausmą. To paties, kurio traumą gydėsi beveik metus laiko. Lietuvis žaidė tik iki ilgosios pertraukos ir per 14 minučių pasižymėjo 5 taškais (1/2 dvit., 1/3 trit.), sugriebė 3 atšokusius kamuolius, suklydo 1 bei prasižengė 2 kartus.

Po didžiosios pertraukos aikštelėje taip pat nepasirodė J.Calderonas, kuris antrajame ketvirtyje susižeidė akį. Be to, „Raptors“ žaidė be italo Andre Bargnani, kuris antrą mačą iš eilės praleido dėl blauzdos traumos.

Edas Davisas (13 atk. kam.) ir Alanas Andersonas pralaimėjusiems pelnė po 13, DeMaras DeRozanas - 11, Gary Forbesas - 10 taškų.

Nugalėtojams Thaddeusas Youngas surinko 17, Nikola Vučevičius - 12, Eltonas Brandas (8 atk. kam.) - 11, Spenceris Hawesas, Andre Iguodala ir Lou Williamsas - po 10 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius