Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 20

Linas Kleiza dėl traumos praleido antrąsias rungtynes, o „Raptors“ neprilygo „Spurs“ (video)

Antras iš eilės rungtynes dėl dešinio kelio traumos praleido Linas Kleiza, o jo Toronto „Raptors“ klubas Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariajame sezone patyrė penktą pralaimėjimą iš eilės.
Linas Kleiza ir Jose Calderonas.
Šį sezoną Linui Kleizai (kairėje) jaukia traumos. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dvyliktą vietą Rytų konferencijoje užimantys Toronto „Raptors“ (13 pergalių ir 29 pralaimėjimai) krepšininkai trečiadienį svečiuose 95:104 (23:22, 30:20, 16:33, 26:29) turėjo pripažinti Vakarų konferencijoje pirmaujančios absoliučios čempionato lyderės San Antonijaus „Spurs“ (36 pergalės ir 6 pralaimėjimai) ekipos pranašumą, nors antro kėlinio pabaigoje ir turėjo 11 taškų persvarą (49:38).

Tai buvo jau devinta Toronto krepšininkų nesėkmė per 10 pastarųjų rungtynių bei aštuonioliktasis pralaimėjimas per 23 mačus.

28 taškus svečiams pelnė DeMaras DeRozanas, po 14 – Andrea Bargnani ir Jose Calderonas, po 10 – Sundiata Gainesas bei Jerrydas Baylessas, 9 – Amiras Johnsonas.

23 taškais prie septintos iš eilės „Spurs“ pergalės prisidėjo Emanuelis Ginobili, 22 – DeJuanas Blairas (11 atkovotų kamuolių), 17 – Tony Parkeris, 14 – George'as Hillas, 10 – Timas Duncanas (12 sugriebtų kamuolių), 8 – Antonio McDyessas.

Tiksliai nepranešama, kada dešinio kelio skausmus ir dar kelias smulkias traumas jaučiantis L.Kleiza grįš į rikiuotę. Tiesa, krepšininko sužeidimai nėra rimti, o ar jis gali žaisti, sprendžiama prieš kiekvienas rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius