-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 15

Linas Kleiza į Lietuvą turėtų grįžti balandį

Po sudėtingos kelio operacijos sveikstantis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės lyderis Linas Kleiza į tėvynę, kaip planuojama, grįš balandžio mėnesį, pasibaigus NBA reguliariajam sezonui, praneša Lietuvos krepšinio federacija (LKF).
Jau šiemet veiklą pradėsiantis L.Kleizos fondas daugiausia dėmesio skirs vaikų globos namų, socialinės rizikos šeimų ar specialių poreikių vaikams.
Visa L.Kleizos reabilitacija turėtų trukti nuo 9 iki 12 mėnesių. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

26 metų krepšininkas grįš į Kauną ir tęs reabilitaciją su nacionalinės komandos medikais Rimtautu Gudu ir Vyteniu Trumpicku.

LKF pavyko susitarti su NBA lygos klubu Toronto „Raptors“ dėl visiško bendradarbiavimo atliekant L.Kleizos reabilitaciją po kelio operacijos. Tai LKF pažadėjo Lietuvoje viešėjęs „Raptors“ klubo, kuriam priklauso teisės į L.Kleizą, viceprezidentas Maurizio Gherardini.

„Įvyko labai konstruktyvus pokalbis. „Raptors“ viceprezidentas teigė, kad Lietuvos rinktinės medikų pagalba tęsiant L.Kleizos reabilitaciją gali būti itin reikalinga, jeigu prasidėtų NBA lokautas. Mat „Raptors“ medikai tuomet padėti lietuviui nebegalėtų“, – sakė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Artimiausius keletą mėnesių L.Kleiza dirbs Toronte su „Raptors“ medikais bei fizioterapeutais.

„Ir „Raptors“, ir mūsų tikslas yra vienas – kad L.Kleiza būtų sveikas. Bendromis pastangomis sieksime, kad jis sėkmingai įveiktų reabilitacijos procesą ir visiškai pasveiktų“, – pridūrė M.Balčiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius