Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 25

Linas Kleiza ir „Raptors“ – per plauką nuo sensacijos NBA lygoje

Toronto „Raptors“ (16-33) krepšininkams pritrūko akimirkos iki sensacijos. Lino Kleizos atstovaujamas klubas tik paskutinę sekundę po pratęsimo 101:102 turėjo pripažinti absoliučios NBA lyderės Čikagos „Bulls“ (40-10) pranašumą.
Linas Kleiza į „Bulls“ krepšį įmetė 7 taškus.
Linas Kleiza į „Bulls“ krepšį įmetė 7 taškus. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Raptors“ arčiau pergalės buvo dar ketvirtojo kėlinio pabaigoje, kai du Andrea Bargnanio metimai išsprūdo iš krepšio (94:94).

Pratęsime Toronto ekipa neišnaudojo dar vienos galimybės – likus žaisti 6,4 sekundės Gary Forbesas stojo mesti baudų metimų, bet prametė abu ir paliko „Raptors“ tik vieno taško persvarą (101:102).

„Bulls“ paskutinę ataką patikėjo C.J.Watsonui, tačiau jo metimas buvo blokuotas ir net nelietė lanko. Šeimininkus išgelbėjo laiku ir vietoje ranką kyštelėjęs Luolas Dengas, prieš pat finalinę sireną pamušęs kamuolį į krepšį.

Linas Kleiza pralaimėjusiems pelnė 7 taškus (2/3 dvit., 1/4 trit.), kuriuos visus surinko ketvirtajame kėlinyje. Per 18 minučių lietuvis dar atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir 4 kartus prasižengė.

„Bulls“ ekipai šiame mače negalėjo padėti traumas patyrę Derrickas Rose'as ir Richardas Hamiltonas, o antrajame kėlinyje už antrąją techninę pražangą, kai metė kamuolį į teisėją, buvo pašalintas ir Joakimas Noah.

„Bulls“: Carlosas Boozeris 24 (10 atk. kam.), Luolas Dengas 23 (10 atk. kam.), C.J.Watsonas 23, Omeras Asikas 10 (7 atk. kam.).

„Raptors“: Jose Manuelis Calderonas (10 rez. perd.) ir Jamesas Johnsonas 20 (8 atk. kam.) – po 10, Andrea Bargnani 17, Gary Forbesas 12 (13 atk. kam.), ... Linas Kleiza 7.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius