Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 21

Linas Kleiza Lietuvos rinktinei po sezono ištars „sudie“?

Vienas geriausių pastarųjų metų Lietuvos krepšininkų jau sugiedojo savo gulbės giesmę šalies krepšinio rinktinėje? Portalas fibaeurope.com cituoja krepšininką, kuris teigia, kad gali taip būti, jog 2013 metų Europos krepšinio čempionatas Slovėnijoje jam buvo paskutinis.
Linas Kleiza
Linas Kleiza / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

Europos čempionate po 11,4 taško rinkęs ir 5 kamuolius atkovojęs 29 metų Stambulo „Fenerbahce“ puolėjas prasitarė, kad ateina laikas apgalvoti pasitraukimą iš rinktinės.

„Žinote, tai galėjo būti mano paskutinė vasara nacionalinėje komandoje. Aš nejaunėju, tad ateina metas priimti sunkius sprendimus. Žinoma, aš dar nesu visiškai tikras, sezonas dar nesibaigė ir priimti galutinį sprendimą kiek per anksti“, – fibaeurope.com svetainėje cituojamas L.Kleiza.

Nuo 2006 metų pasaulio čempionato L.Kleiza praleido vos vieną tarptautinį turnyrą su nacionaline rinktine – Lietuvoje 2011-aisiais vykusį Europos čempionatą. Tuomet L.Kleiza gydėsi sunkią kelio traumą.

„Myliu savo šalį ir iki šiol stengiausi dėl jos atiduoti viską. Atstovauti Lietuvai man visada buvo didelė garbė“, – teigė L.Kleiza.

Su rinktine 203 cm ūgio puolėjas iškovojo bronzos medalius 2007 metų Europos čempionate ir 2010 metų pasaulio pirmenybėse, kur buvo vienas geriausių turnyro žaidėjų. Šią vasarą Slovėnijoje Europos čempionate savo medalių kolekciją krepšininkas papildė sidabro medaliu ir pateko į simbolinį čempionato penketuką.

2010–2013 m. „Toronto Raptors“ klube žaidęs lietuvis šią vasarą pasirašė sutartį su Stambulo „Fenerbahce“ komanda.

Šį sezoną Eurolygoje L.Kleiza per 13 iki šiol sužaistų rungtynių rinko po 8,9 taško, atkovojo po 2,9 kamuolio ir atliko po 1 rezultatyvų perdavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius