-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 21

Linas Kleiza pateisina jį liaupsinančio „Raptors“ trenerio lūkesčius

Pastaruoju metu Toronto „Raptors“ legionieriaus Lino Kleizos aikštėje praleistos minutės gerokai išaugo, o krepšininkas maksimaliai išnaudoja trenerių pasitikėjimą.
Linas Kleiza nežais Lietuvoje
Linas Kleiza nežais Lietuvoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Paskutiniosiose dvejose rungtynėse, kuriose L.Kleiza praleido 45 bei 37 minutes, puolėjas iš viso pelnė 44 taškus, sugriebė 22 atšokusius kamuolius ir du sykius pasiekė dvigubą dublį.

Tai, be jokios abejonės, tenkina ir patį L.Kleizą, ir „Raptors“ trenerių štabą.

„Jau geriau po rungtynių jaustis pavargusiam, negu pailsėjusiam sėdint ant atsarginių suolo“, – juokavo 25 metų lietuvis.

Aukštaūgis tikino, jog galiausiai yra sveikas. Panašu, kad L.Kleiza atsigauna po įtemptos vasaros, kuri buvo praleista Lietuvos rinktinės stovykloje. Žaidėjas pripažino, jog sezono pradžia nebuvo lengva ir dėl nuovargio, ir dėl įvairių traumų.

„Kai pats žaidi prastai, komandai nesiseka ir tai atsiliepia rezultatams, nenuostabu, jog ir paties tavo žaidimo kreivė smunka žemyn, – tvirtino L.Kleiza. – Tikrai nebuvau patenkintas savo žaidimu. Visgi dabar esu sveikas ir tikiu, kad mūsų laukia geri dalykai.“

„Pastarosiose rungtynėse leidome Linui žaisti ilgai ir toks sprendimas atsipirko“, – savo auklėtinį liaupsino „Raptors“ vyriausiasis treneris Jay'us Triano.

Savo sėkmingų rungtynių seriją L.Kleiza sieks pratęsti susitikime su Detroito „Pistons“. Prieš kiek daugiau nei savaitę „Raptors“ įveikė „Pistons“, o lietuvis prie pergalės pridėjo 11 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius