Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 22

Linas Kleiza – startiniame penkete, „Raptors“ nugalėti šeštą kartą iš eilės (video)

Trisdešimtąjį pralaimėjimą 43–osiose Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariojo sezono rungtynėse – iš šeštąjį iš eilės – patyrė Lino Kleizos Toronto „Raptors“ klubas.
Linas Kleiza po traumos pasirodė aikštelėje
Linas Kleiza po traumos pasirodė aikštelėje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dvyliktąją vietą Rytų konferencijoje užimantys Toronto „Raptors“ krepšininkai penktadienį svečiuose 72:112 (18:26, 23:21, 16:26, 15:39) turėjo pripažinti ketvirtoje vietoje Rytų konferencijoje esančios Orlando „Magic“ (28 pergalės ir 15 pralaimėjimų) komandos pranašumą.

Tai buvo jau dešimtoji Toronto ekipos nesėkmė per 11 paskutiniųjų rungtynių bei devynioliktasis pralaimėjimas per 24 mačus.

Rungtynes starto penkete pradėjęs lietuvis į aikštelės šeimininkų krepšį įmetė 4 taškus, sugriebė 2 ir perėmė 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, sykį suklydo ir prasižengė 4 kartus. Per 22 su puse aikštelėje praleistas minutes (22:39) L. Kleiza pataikė 1 tritaškį iš dviejų, realizavo 1 baudos metimą iš dviejų bei prametė visus 4 dvitaškius.

16 taškų svečiams pelnė DeMaras DeRozanas, po 11 – Andrea Bargnani ir Amiras Johnsonas, po 10 – Sundiata Gainesas ir Jerrydas Baylessas.

Nugalėtojų gretose išsiskyrė Dwightas Hoeardas (31 tšk. ir 19 atkovotų kamuolių), Ryanas Andersonas (21 tšk.), J.J. Redickas (12 tšk.) ir Brandonas Bassas (10 taškų). 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius