Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 07

Linaskleiza.com priklauso NBA žvaigždei Ch.Boshui

„Toronto Raptors“ puolėjas Chrisas Boshas turi didelę kolekciją įvairių interneto adresų. Žurnalas „Mūsų krepšinis“ rašo, kad tarp jų yra penki, susiję ir su Lietuvos krepšininkais: linaskleiza.com, sarasjasikevicius.com, martynasgecevicius.com, renaldasseibutis.com ir zygimantasjanavicius.com.
Ch.Boshas supyko, kai sužinojo, kad jo vardo internetinis adresas  priklauso kažkam kitam
Ch.Boshas supyko, kai sužinojo, kad jo vardo internetinis adresas priklauso kažkam kitam. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Chrisas Boshas NBA

Istorija prasidėjo, kai Ch.Boshas sugalvojo atidaryti savo tinklalapį. „Toronto Raptors“ žvaigždė nustebo sužinojęs, kad adresas chrisbosh.com jau yra nupirktas ir priklauso kažkam kitam. Krepšininkas nusprendė nesitaikstyti su tokia padėtimi ir kreipėsi į teismą.

Netrukus paaiškėjo, kad chrisbosh.com savininkas yra Luisas Zavala, per savo kompaniją Hoopology.com įsigijęs beveik 800 interneto adresų, ir visi jie susiję su įvairiomis žvaigždėmis.

Ch.Boshas į teismą kreipėsi 2008 metų liepos 24 dieną. Šių metų spalio 21-ąją buvo priimtas sprendimas atimti iš ankstesniojo savininko visus adresus ir perduoti „Toronto Raptors“ žvaigždei.

Ch.Boshas savo ruožtu įsipareigojo atiduoti adresus nemokamai teisėtiems savininkams. Tad Linui Kleizai, Šarūnui Jasikevičiui, Renaldui Seibučiui, Martynui Gecevičiui ir Žygimantui Janavičiui reikėtų tik kreiptis į Ch.Bosho atstovus. Jų kontaktinius duomenis galima rasti interneto naršyklėje surinkus bet kurį iš aukščiau paminėtų adresų.

M.Gecevičius, išgirdęs visą istoriją, nustebo, tačiau savo adreso įsigyti neketina. „Pirmą kartą apie tai girdžiu. Niekada nebuvo kilę minčių apie nuosavą tinklalapį, adreso prašyti tikrai neketinu“, – sakė Vilniaus „Lietuvos ryto“ snaiperis.

Plačiau skaitykite žurnale „Mūsų krepšinis“.

Redakcijos nuotr./Žurnalas „Mūsų krepšinis“
Žurnalas „Mūsų krepšinis“

Žurnalo „Mūsų krepšinis“ 24–-jame numeryje taip pat skaitykite:

P. Jankūnas: „Noras žaisti rinktinėje nedingo“

Paulius Jankūnas vasarą pasirašė savo pirmąjį kontraktą su užsienio klubu – tapo Maskvos srities „Chimki“ nariu. Iš Kauno į milžinišką Rusijos sostinę persikėlusiam krepšininkui pritapti svetimoje šalyje padeda šeima ir Robertas Javtokas. Su žmona ir sūnumi P.Jankūnas įsikūręs visai šalia Javtokų, todėl dienos Rusijoje tampa mielesnės. „Visi galvoja, kad Chimkai yra šalia Maskvos, bet taip nėra. Tas pats, kaip Kaune būtų Šilainių rajonas. Jeigu nėra spūsčių, 15–20 minučių, ir aš jau Maskvos centre. Tai nėra kažkoks kaimelis šalia Maskvos“, –pasakojo puolėjas.

2011-ųjų Europos čempionatas: kam reikalingi milijonai?

2011 metais Lietuvoje vyksiantis Europos vyrų krepšinio čempionatas jau ne vienus metus mūsų šalyje kursto aistras. Yra manančių, kad jam pasirengti skiriami milijonai, todėl dalį pinigų kažkas neva būtinai pasisavins. Apie pasirengimą Europos čempionatui ir pinigų paskirstymą kalbėjomės su organizacinio komiteto vadovu Mindaugu Špoku. „Mūsų sąmatą tvirtina vyriausybinė darbo grupė, aš atsiskaitau jai ir LKF Vykdomajam komitetui. Pinigai ateina per Kūno kultūros ir sporto departamentą (KKSD), jų naudojimą kontroliuoja ši organizacija. O virš KKSD yra Valstybės kontrolė. Mes nesame viešoji įstaiga, turime už viską detaliai atsiskaityti“, – sakė M.Špokas.

Ž.Kelys: „Dar yra laiko įrodyti, kad galiu žaisti aukščiausiu lygiu“

Žydrūnas Kelys Lietuvos krepšinio pasaulyje yra ryški asmenybė. Jam dar tik 22-eji, tačiau vienas talentingiausių šalies gynėjų jau spėjo pakilti iki Kauno „Žalgirio“ ir kristi iki Pasvalio „Pieno žvaigždžių“. Nuolat apkalbų sulaukiantis gynėjas garsėjo nesutvardomu charakteriu. Puikiai Vilniaus „Perle“ dabar rungtyniaujantis žaidėjas tvirtina, kad visi skandalai liko praeityje, nuo šiol apie jį girdėsime tik kaip apie krepšininką. „Patekti į „Žalgirį“ buvo mano svajonė, net nespėjau suprasti, kad ji išsipildė. Tik dabar, praėjus kuriam laikui, imu suvokti, kokią turėjau galimybę. Manau, įsitvirtinti komandoje sutrukdė mano požiūris. Reikėjo kitaip elgtis, visiškai atsiduoti krepšiniui. Neįvertinau, net dar labiau atsipalaidavau. Dėl to gailiuosi“, – atvirai pasakojo biržietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius