Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 09

Lino Kleizos įgūdžių tobulinimo stovykloje vietų beveik neliko

Pirmąsyk Lietuvos krepšinio federacijos ir sportinės aprangos bei avalynės gamintojos „Nike“ šią rengiama Lino Kleizos įgūdžių tobulinimo stovykla sulaukė didžiulio susidomėjimo. Likus mėnesiui iki pirmosios stovyklos pamainos į vieną amžiaus grupę liko vos kelios vietos, į kitą visai neliko.
Linas Kleiza
Linas Kleiza / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Linas Kleiza

„To ir buvo galima tikėtis, nes stovykla vyks sąlygomis, priartintomis prie vyrų rinktinės treniruočių. Jai vadovaus geriausi Lietuvos vaikų krepšinio treneriai”, - sako Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Stovykla, angliškai pavadinta „Linas Kleiza skill development camp“, vyks dviem pamainomis – liepos 7-13 ir liepos 14-20 dienomis A.Sabonio krepšinio centre (Pašilės g. 41, Kaunas, www.saboniocentras.lt).

Į stovyklą kviečiami 1999 m. ir 2000 m. (ir jaunesni) gimimo berniukai. Kiekvienas turės galimybę pasitreniruoti kartu su kitais perspektyviausiais Lietuvos bendraamžiais bei tobulėti padedant geriausiems Lietuvos vaikų treneriams. Be to, stovyklos dalyviai susitiks su vienu geriausių Lietuvos krepšininkų - Linu Kleiza.

Treniruotės dukart per dieną vyks A.Sabonio krepšinio centre, turinčiame  4 sales su netaisyklingus judesius absorbuojančiu mediniu parketu. Pagal traumų prevencijos programą vyks užsiėmimai plaukimo baseine.

Kiekvienas stovyklos dalyvis bus apdraustas, gaus „Nike“ aprangos komplektą ir „Molten“ kamuolį. Vaikai bus maitinami pagal Lietuvos vyrų rinktinės racioną, prižiūrimi medikų.

Be kita ko, vaikai bus testuojami siekiant nustatyti jų fizinį pajėgumą. Treniruotės bus vedamos ir anglų kalba. Pratybose bus tobulinami kiekvieno dalyvio individualūs fiziniai ir techniniai krepšinio įgūdžiai: kamuolio varymas, perdavimas, metimas, žaidimas 1 prieš 1, 2 prieš 2. Vyks draugiškos rungtynės.

Kiekvienas dalyvis gaus individualias krepšinio įgūdžių gerinimo rekomendacijas vasarai su specialiais pratimais.

Vienam geriausiam grupės krepšininkui bus grąžintas stovyklos mokestis ir padovanoti naujausi „Nike“ bateliai bei kiti vertingi prizai.

Į pirmąją 1999 m. gimimo pamainą pirmadienį buvo likusios 6 vietos, 2000-ųjų gimimo ir jaunesnių šioje pamainoje vietų jau nebuvo. Į antrąją pamainą 1999 m. grupėje vietų nebėra, o į 2000-ųjų buvo likusios vos 5.

Kiekvienas dalyvis atvykęs į stovyklą privalo pateikti galiojančią medicininę pažymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius