Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 21

„Liverpool“ žvaigždė Stevenas Gerrardas: „Grįšiu su trenksmu“

„Liverpool“ ekipos saugas ir kapitonas Stevenas Gerrardas pasidalijo mintimis apie didžiausią savo futbolininko karjeroje pertrauką, kurią paskatino įvykti trauma ir tai, kad rugpjūčio mėnesį grįš smarkiai pasikeitęs.
Stevenas Gerrardas
Stevenas Gerrardas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anglas nerungtyniavo jau nuo kovo 6-os dienos, kai „Liverpool“ rezultatu 3:1 nugalėjo „Manchester United“ ekipą. Balandį buvo priimtas sprendimas, kad futbolininkui reikia operacijos. Taigi jam buvo išoperuota skaudanti kirkšnis.

„Raudonųjų“ kapitonas praėjusiame sezone aikštėje pasirodė tik 24 kartus, o dabar aktyviai ruošiasi naujajam sezonui ir jaučiasi kaip niekad sveikas ir nekantrauja grįžti į aikštę.

„Mano karjeroje nuo 17-os metų nebuvo tokio momento, kai turėjau nežaisti daugiau nei mėnesį. Tu žiūri į kitus per televizoriaus ekraną ir nekantrauji grįžti – parodyti, kad tu esi geresnis, kad gali juos aplenkti“, – oficialiai klubo svetainei sakė Gerrardas.

„Bet aš pailsėjau psichologiškai. Dabar esu visiškai pasiruošęs naujajam sezonui ir nekantrauju grįžti į aikštę. Labai noriu pajusti „Anfield“ atmosferą ir įvarčių šventimą“.

„Ateinančiame sezone bus labai sunku iškovoti titulą, bet aš net neabejoju, kad mes dėl jo varžysimės. Žinoma, labai apmaudu, kad „Man Utd“ mus aplenkė su trofėjų skaičiumi (šįmet „raudonieji velniai“ iškovojo 19-ąjį lygos titulą), bet dabar mes grįžtame į ringą. Kenny Dalglishas yra tas žmogus, kuris gali mus atvesti ten, kur senai nebuvome“.

„Kitame sezone mažiausiai šeši klubai kovos dėl „Premier“ lygos trofėjaus. Kiekvienais metais jų gretos didėja ir jaučiu, kad kitas sezonas bus pats įnirtingiausias per visą istoriją. Bandysiu viską padaryti, kad mes ir vėl būtume viršūnėje,” – pabaigė Gerrardas.

Priminsime, kad „Liverpool“ šį sezoną per plauką atsiliko nuo penktos vietos, kurią užėmė Londono „Tottenham“ ekipa. Ši vieta reiškė, kad „Spurs“ žais UEFA Europos lygoje. Tuo tarpu Liverpulio ekipa tenkinsis vos trejais turnyrais – Anglijos „Premier“ lyga ir „Carling“ bei FA taurių varžybomis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius