-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 08

LKL grandų dvikova: „Žalgiris“ – „Lietuvos rytas“

Dėl reguliariojo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezono nugalėtojo vardo ir aikštės pranašumo atkrintamosiose varžybose šiandien Kaune žais stipriausi mūsų šalies klubai Europos taurę neseniai iškovoję Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai ir Lietuvos čempionų titulą ginantis „Žalgiris“. Rungtynių eigą nuo 18.45 val. sekite portale 15min.lt.
„Lietuvos rytas" - „Žalgiris"
Lažybų kontoros nemenku favoritu šioje dvikovoje laiko „Žalgirį“ . / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Per šią nukeltą dvikovą daugiau kozirių rankose, atrodo, turės kauniečiai. Jie žais savo aikštėje ir gali sau leisti netgi pralaimėti ne daugiau nei 10 taškų skirtumu. „Žalgiris“ turės pakankamai jėgų ir noro nugalėti ką tik į Europos taurės sostą įžengusius vilniečius.

Tuo tarpu „Lietuvos ryto“ ekipos treneris Rimas Kurtinaitis pripažino, kad kovoti Kaune su „Žalgiriu“ bus sunku, nes jo auklėtiniai po įtempto savaitgalio yra emociškai ir fiziškai pavargę. Pridėkime ir tai, kad Lietuvoje jiems teko atlaikyti didelę sveikinimų bangą.

Beje, kauniečių strategas Gintaras Krapikas mūsų šalies žiniasklaidoje teigė, kad varžovų nuovargį turėtų nubraukti teigiamos emocijos. Anot jo, svarbiausia „Žalgiriui“ reguliarųjį LKL sezoną baigti be pralaimėjimų.

Nors Lietuvos čempionai pasirengti šiai dvikovai turėjo net savaitę, ne visi žaidėjai yra sveiki. Žaisti veikiausiai negalės kojos raumenį patempęs Darius Šilinskis. Tik nuo pirmadienio visa jėga sportuoti pradėjo Eurelijus Žukauskas ir Povilas Butkevičius. Pirmasis kentė kelio skausmus, o kitas skundėsi Achilo sausgyslės skausmais.

Lažybų kontoros nemenku šio vakaro dvikovos favoritu laiko„Žalgirį“. Pirmoje tarpusavio LKL dvikovoje šį sezoną Vilniuje pergale 75:64 džiaugėsi „Žalgirio“ krepšininkai.

Komandų statistikos vidurkiai LKL reguliariame sezone (19 rungtynių)
„Žalgiris“Statistikos rodiklis„Lietuvos rytas“
90,7Taškai100,6
58,1Dvitaškių pataikymo proc.62,1
40,0Tritaškių pataikymo proc.40,8
75,2Baudos metimų pataikymo proc.79,9
37,6Atkovoti kamuoliai38,6
17,5Rezultatyvūs perdavimai19,4
13,2Klaidos14,6

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius