Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 11

LKL rimtai svarsto nuo kito sezono įvesti keturių ratų sistemą

Labai realu, kad kitą sezoną Lietuvos krepšinio lyga (LKL) grįš prie senojo varžybų formato. Svarstoma įvesti keturių ratų sistemą, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Marko Popovičius
Marko Popovičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tokiu atveju Baltijos krepšinio pirmenybėse (BBL) nebeliktų Lietuvos klubų. Pasak turnyro direktoriaus Romualdo Brazausko, galimybė bent kelis LKL klubus išvysti BBL egzistuotų, tačiau komandos tiesiog fiziškai nespėtų dėl įtempto tvarkaraščio.

Kaip rašo „Lietuvos rytas“, lietuviams pasitraukus iš lygos, į ją būtų kviečiami Švedijos ir Suomijos komandos. LKL nariai apsispręs maždaug per mėnesį.

R.Brazauskas pridūrė, kad Lietuvos komandos abejoja nebent dėl kelionių išlaidų, o ne žemo priešininkų lygio. Priešingai, šio sezono rezultatai parodė, kad lietuviai atsiliko nuo kitų BBL ekipų: „Šiemet geriausiųjų ketverte buvo tik „Prienai“. Į stipriausiųjų aštuonetą pateko tik trys mūsų šalies komandos. Praėjo tie laikai, kai lietuviai mokė latvius ir estus žaisti krepšinį. Dabar jau jie mus moko.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius