-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 09

LKL „Žvaigždžių dienoje“ – naujas konkursas „Trigubas šūvis“

LKL „Žvaigždžių dienos“ renginio organizatoriai kiekvienais metais tradiciškai žiūrovams pasiūlo visiškai naują konkursą. Kovo 12 dieną Šiauliuose vyksiančioje LKL „Compensa Žvaigždžių dienos“ šventėje aistruoliai taip pat išvys naujovę – trijulių konkursą „Trigubas šūvis“.
Goda Sabutytė ir Saulėns
„Trigubo šūvio“ konkurse dalyvaus ir Mindaugas Stasiulis-Saulėns (dešinėje). / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiame konkurse savo jėgas išbandys keturios trijulių komandos, kiekvienas dalyvis turės kuo greičiau pataikyti į krepšį ir taip rinkti taškus savo ekipai. Pusfinalyje laimėjusios ekipos vėliau varžysis finale, o pralaimėjusios – dėl 3 vietos.

Konkurso taisyklės – vienu metu dvi komandos meta į skirtingus krepšius. Komanda meta iš trijų skirtingų pozicijų  (atstumas nuo lanko centro 6,025 m). Komandos žaidėjai kiekvienas su savo kamuoliu paeiliui meta iš taško aikštės krašte (negalima keisti metančiųjų eiliškumo ar užleisti vietą komandos draugui), aikštės puslankio viršuje ir taške iš kito krašto. 

Kiekvienas komandos narys turi pataikyti po vieną metimą iš vienos pozicijos. Po paskutinio pataikyto metimo rungtis stabdoma ir fiksuojamas nugalėtojas.

Trijulės komandą sudarys Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) atstovė,  žinomas visuomenei žmogus  ir LKL krepšininkas.  Šis konkursas intriguos dar net neprasidėjęs, mat LMKL atstovės prieš pat varžybas pačios pasirinks LKL krepšininką į savo komandą (jos galės rinktis iš tų LKL krepšininkų, kurie rungtyniaus „Visų Žvaigždžių“ rungtynėse).

Trijulių konkurse rungsis:

– Lietuvos krepšinio aistruolių vadas Tomas Baraišis-Sėkla, Kauno „VIČI-Aisčių“ gynėja Aušra Bimbaitė ir LKL krepšininkas.

– Televizijos ir radijo laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis-Saulėns, Kauno rajono „Laisvės KRS“ gynėja Ligita Kinkevičienė ir LKL krepšininkas.

– Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) prezidentas Rimantas Cibauskas, Klaipėdos „Lemminkainen“ gynėja Inesa Visgaudaitė ir LKL krepšininkas.

– Šiaulių dramos teatro aktorė Jūratė Budriūnaitė, Šiaulių „Rūtos“ puolėja Sandra Baliutavičiūtė ir LKL krepšininkas.

Kuriuos LKL krepšininkus pasirinks LMKL atstovės? Ar taikliai šaudys konkurso svečiai? Ir, pagaliau, kuri trijulė bus geriausia?  Visa tai sužinosime kovo 12 dieną  LKL „Compensa Žvaigždžių dienos“ šventėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius