Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 17

LKL Žvaigždžių dienoje“ – pasaulį stebinantys elektroninių šokių asai

Tokio šviesų šou Lietuvoje ir juo labiau Lietuvos krepšinyje dar nebuvo. Kovo 29-ąją „Siemens“ arenoje „BEKO-LKL Žvaigždžių dienoje“ šalies krepšinio aistruolius privers išsižioti fantastiškų elektroninių šokių asai iš Ukrainos „Light Balance“.
„Light Balance“ elektroninio šokio grupė iš Ukrainos
„Light Balance“ elektroninio šokio grupė iš Ukrainos

Pasaulį pribloškusi unikali šokių grupė pernai nustebino net ir garsųjį milžiniško populiarumo sulaukusių projektų kaip ar „Britain’s Got Talent“ prodiuserį Simoną Cowellą.

Jis neslėpė susižavėjimo per „Didžiosios Britanijos talentų“ filmavimus, o Vokietijoje per atranką komisija pasinaudojo reta išimtimi ir delegavo „Light Balance“ tiesiai į projekto finalą.

Mykytos Sukhenko šokių grupės pasirodymus britai su vokiečiais palydėjo iš nuostabos net pašokdami iš savo vietų.

VIDEO: „Light Balance“ kolektyvo prisistatymas

„Tai geriausias dalykas, kokį esu matęs! Tikra bomba!“ – liaupsių ukrainiečiams negailėjo komisijos nariai.

Įamžintus „Light Balance“ triukus „Youtube” peržiūrėjo per 30 milijonų kartų!

„Tai bus pirmasis mūsų pasirodymas krepšinio renginyje, bet žmonėms tikrai patiks. Krepšinio sirgaliai nėra matę nieko panašaus“, – zvaigzdziudiena.lt pasakojo „Light Balance“ atstovai.

Ukrainiečiai elektroniniais šokiais lietuvius stebins ant specialios „Siemens“ arenoje šalia aikštelės įrengtos scenos.

„Tai geriausias dalykas, kokį esu matęs! Tikra bomba!“ – liaupsių ukrainiečiams negailėjo komisijos nariai.

„Norime sukurti ne tik krepšinio elementų šou, bet ir gražų reginį. Todėl bandydami tai įgyvendinti pasikvietėme labai garsius šokėjus. Lietuviai dar tikrai nebuvo to matę“, – sakė BEKO-LKL komercijos direktorius Žygimantas Surintas.

Šviesa išsijungia. Liekate vienas su savimi ir savo vaizduote. Magijos, šviesos, šokių ir muzikos atmosfera priverčia jus patikėti tuo, kas vyksta scenoje. Spalvingi neoninio pasaulio vaizdiniai išlieka jūsų atmintyje ilgą laiką. Tai – „Light Balance“. Jaunų talentingų šokėjų, dizainerių, programuotojų ir choreografų komanda, kuri su savo rankų darbo kostiumais nukels jus į kitą realybę.

Šį abejingų nepaliekanti jaunų vaikinų komandą jau sužavėjo visą europą. Nuo Didžiosios Britanijos, Vokietijos iki Ukrainos. Savo pasirodymais jie jau žavi ir viso pasaulio žiūrovus.

Didžiausia krepšinio švente tapęs BEKO-LKL renginys po 8 metų pertraukos sugrįžta į Vilnių su trenksmu. Kovo 29 d. „Siemens“ arenoje krepšinio sirgaliai turės ne tik unikalią galimybę pamatyti ryškiausius BEKO-LKL krepšininkus ir geriausius trenerius po vienu stogu, bet ir sapnuose neregėtus jų efektingiausius dėjimus, perdavimus, kovą be kompromisų. Renginio žiūrovų taip pat lauks daugybė dovanų ir siurprizų, populiariausi atlikėjai, įspūdingi „Oro karaliaus“, „Snaiperio“ ir trenerių „Karavano“ konkursai.

Renginio organizatoriai žada surengti kitokią šventę ir artimiausiu metu pateiks dar daugiau staigmenų.

VIDEO: „Light Balance“ grupės pasirodymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius