-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 27

LKL „Žvaigždžių dienos“ rinkimuose pirmauja J.Valančiūnas ir A.Trifunovičius

LKL „Compensa Žvaigždžių dienos“ krepšininkų rinkimuose po truputį ryškėja lyderiai. Gruodžio 22 dieną prasidėjusiame balsavime krepšinio aistruoliai aktyviai renka mylimiausius ir geriausius LKL krepšininkus „Lietuvių“ ir „Time team“ legionierių komandų starto penketams bei trenerius, kurie vadovaus žvaigždžių rinktinėms.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jau dabar savo nuomonę pareiškė 2 432 svetainės lkl.lt lankytojai, tačiau balsuoti ir rinkti mylimiausius krepšininkus tikrai dar ne vėlu – balsavimas tęsis iki kitų metų vasario 7 dienos. Beje, 1 000-asis, 2 000-asis, 3 000-asis ir t. t. krepšinio aistruoliai, atidavę savo balsą už mylimus LKL krepšininkus ir trenerius, laimės du kvietimus į 2011 metų LKL „Žvaigždžių dienos“ šventę.

Tarpiniai balsavimo rezultatai gana intriguoja. Įdomu, kad kol kas tarp balsavimo lyderių nepatenka vienas „Žvaigždžių dienų“ numylėtinių žalgirietis Mantas Kalnietis, tačiau sirgalių simpatijas tvirtai išlaiko šiais metais mažai rungtyniavęs kitas žalgirietis Marcusas Brownas.

Absoliutus LKL „Compensa Žvaigždžių dienos“ balsavimo lyderis – Vilniaus „Lietuvos ryto“ aukštaūgis Jonas Valančiūnas (2 072 balsai), kuris pretenduoja į „Lietuvių“ komandos startinį penketuką. Antrasis daugiausia balsų surinkęs krepšininkas – žalgirietis Travisas Watsonas (1 522), pretenduojantis į „Time team“ legionierių startinį penketuką. Toliau žengia „Žalgirio“ puolėjas Paulius Jankūnas, kuriam krepšinio aistruoliai taip pat negaili savo simpatijų (1 436), bei dar vienas LKL vicečempionų atstovas M.Brownas (1 348), kuris turi daug gerbėjų ne tik dėl savo žaidimo, bet ir dėl charizmatiškos asmenybės.

Kiti balsavimo lyderiai:

Martynas Pocius (1 321), „Žalgiris“
Šarūnas Jasikevičius (1 205), „Lietuvos rytas“
Kenanas Bajramovičius (1 202), „Lietuvos rytas“
Khalidas el Aminas (1 189), „Lietuvos rytas“

LKL „Compensa Žvaigždžių dienos“ balsavimo lyderis tarp trenerių – „Lietuvos ryto“ strategas Aleksandras Trifunovičius (1 567). Atrodo, kol kas jam nėra lygaus konkurento. Jei balsavimas baigtųsi šiandien, serbas vadovautų „Time team“ legionierių rinktinei.

Populiarumo kova vyksta tarp Kauno „Žalgirio“ trenerio Rimanto Grigo (892), „Šiaulių“ vairininko Antano Sireikos (846) ir Vilniaus „Perlo“ stratego Roberto Štelmaherio (834). Būtent šie krepšinio specialistai, be Trifunovičiaus, renka daugiausia balsų.

Įspūdingas Lietuvos krepšinio lygos sezono renginys, vienijantis geriausius LKL krepšininkus ir trenerius, vėl grįžta į Šiaulius! 2011 metų kovo 12 d. Šiaulių arenoje žiūrovai turės galimybę išvysti ryškiausių LKL žvaigždžių ir pramogų pasaulio atstovų pasirodymus. Po trejų metų pertraukos pajėgiausi LKL žaidėjai vėl bus suskirstyti į „Lietuvių“ ir legionierių „Time Team“ komandas ir išmėgins jėgas tarpusavio rungtynėse. Krepšinio aistruoliai taip pat pamatys tradicinius ir pamėgtus konkursus – „LKL snaiperis“ ir „LKL oro karalius“. Visų taip pat laukia šventės prizai ir siurprizai. Bilietus jau platina „Tiketa“ (www.tiketa.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius