-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 07

LMKL šventėje – gausybė garsių žmonių ir prizų

Šeštadienį Alytuje vyks Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) „Visų žvaigždžių“ diena.
LMKL šventė
LMKL šventė / Augusto Didžgalvio nuotr.
Temos: 1 Moterų lyga

Į areną atvykę sirgaliai išvys tokias sporto žvaigždes kaip Arvydas Sabonis, Virgilijus Alekna, Saulius Štombergas, Alvydas Duonėla, Tomačėsas Pačėsas ir kitus.

Specialiai įrengtoje zonoje visi norintys turės ne tik unikalią galimybę įsimažinti su garsiausiomis šalies žvaigždėmis, bet ir gauti jų autografą.

Renginyje apsilankys ir Lietuvos Respublikos premjeras Algirdas Butkevičius, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto vadovė Daina Gudzinevičiūtė bei kiti garbūs svečiai.

Ant parketo žiūrovai išvys Lietuvos moterų rinktinės nares – Santą Okockytę, Moniką Grigalauskytę, Laurą Svarytę bei būrį geriausių LMKL krepšininkių.

„Visų žvaigždžių“ dienoje pirmą kartą rengiamas ketveriukių konkursas kuriame pasirodys Rolandas Jarutis, Donatas Slanina, klubų vyr. treneriai su žaidėjomis ir talentingiausiais Kinijos krepšininkais.

Didžiulę intrigą kelia tritaškių konkursas, kuriame ginklus surems geriausios lygos snaiperės su Ela Briedyte priešakyje. Ji konkursą yra laimėjusi net penkis kartus.

Naudingiausi „Visų žvaigždžių“ mačo žaidėjai, geriausia snaiperė ir taikliausia ketveriukė bus apdovanota vertingomis dovanomis bei prizais.

Susirinkusių laukia plati koncertinė programa su Vaidu Baumila, Astos Pilypaitės vadovaujamu Alytaus „De Žavu“ choru, Kauno „Žalgirio“ šokėjomis, „Ugnies valdovais“ ir Jūratės Miliauskaitės dainavimo studija.

Renginio Alytaus arenoje pradžia – 17.00 valandą. Negalėsiantys atvykti į Alytų kviečiame stebėti tiesioginę transliaciją per „LRT Kultūros“ kanalą arba internetu www.lrt.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius