Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 18

LMKL: „Utenai“ išplėšti pergalės Marijampolėje nepavyko

Panaikinusios 8 taškų deficitą „Utenos“ krepšininkė buvo labai arti antrosios pergalės iš eilės. Kone visą mačą niekuo nenusileidusios savo varžovėms dvikovos pabaigoje uteniškės pritrūko jėgų ir buvo priverstos pripažinti Marijampolės „Sūduvos“ pranašumą – 54:64 (18:16, 9:14, 11:12, 16:22).
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Alfredo Pliadžio nuotr.

Nuo pirmųjų minučių aikštelėje vyko lygi kova. Lidija Panasiuk puikiai pradėjo rungtynes, pelnydama 6 iš 8-ių „Utenos“ komandos taškų. Po jos dvitaškio, sužaidus beveik 6 minutes, rezultatas buvo lygus 8:8. Aikštės šeimininkės po Anos Kirijenko dviejų sėkmingų atakų iš eilės pirmavo 3-imis taškais, bet kėlinuko pabaigoje po Sakellie Daniels metimo jau pirmavo  uteniškės – 14:16.

Antrojo kėlinuko viduryje Ieva Prėskienytė sužaidė sėkmingą atkarpą, o iniciatyvą perėmusi „Sūduva“ atitrūko – 25:20. Viešnioms sumažinus persvarą iki minimumo, Marijampolės komandoje blykstelėjo Ela Briedytė. Prie tolimo metimo pridėjusi dvitaškį, ji labiausiai prisidėjo prie to, kad aikštelės šeimininkės susikrautų 6 taškų pranašumą – 30:24.

Po pertraukos abi komandos krepšį atakavo labai netaikliai. Trečiojo ketvirčio pradžioje įgytą 8 taškų pranašumą „Sūduvai“ išlaikyti pavyko didžiąją kėlinio dalį. S.Daniels vedama „Utena“ didžiulėmis pastangomis ne tik išlygino, bet ir persvėrė rezultatą, likus žaisti 4 minutes – 49:50 po Eglės Jucevičiūtės dvitaškio.

Po minutės pertraukėlės sunkiu „Sūduvai“ metu dar kartą iniciatyvos ėmėsi E.Briedytė. Viena labiausiai patyrusių Marijampolės komandos krepšininkių pelnė 5 taškus iš eilės, sugrąžindama persvarą savo ekipai. Nusiraminusios aikštelės šeimininkės galingai užbaigė rungtynes, per tris minutes surengdamos septynias sėkmingas atakas iš eilės, o varžovėms leisdusios užbaigti vos vieną ataką.

„Sūduva“: E.Briedytė 15, S.Dukate 12, D.Saurazaitė, R.Milieškienė ir I.Prėskienytė po 7 taškus.

„Utenai“ :S.Daniels (12 atk. kamuolių) 17, K.Alminaitė (14 atk. kamuolių) 11, L.Panasiuk 8 taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius