Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 28

LMKL „Visų žvaigždžių“ mačo dalyvis V.Baumila neslepia – jį žavi krepšininkės

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) „Visų žvaigždžių“ dienoje netrūks ne tik ryškiausių sporto, bet ir muzikos padangės žvaigždžių.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / Augusto Didžgalvio nuotr.

Eurovizijos atrankos dalyvis Vaidas Baumila užsivilks marškinėlius su užrašu „Lietuva“ ir vasario 7-ąją kartu su Arvydu Saboniu, Virgilijumi Alekna, Alvydu Duonėla, Sauliumi Štombergu ir kitais garsiausiais šalies vyrais bandys nugalėti iš geriausių LMKL krepšininkių sudarytą rinktinę.

„Dar ir dabar žaidžiu krepšinį. Man LMKL šventė bus labai smagi ir džiaugiuosi, jog galėsiu joje dalyvauti“, – sakė dainininkas, kuriam šventė išskirtinė ne tik todėl, jog žais, bet ir pasirodys scenoje bei atliks garsiausias savo dainas.

Pats V.Baumila yra žaidęs krepšinį, todėl kaip ir kiekvienas tuo laikmečiu dėl šios sporto šakos galvą pametęs vaikinas, žavėjosi S.Štombergo žaidimu, o dabar jis pats pasirodys ant parketo su šiuo snaiperiu.

Visos krepšininkės gražios – net keista. 

„Man bus garbė būti vienoje komandoje su Štombergu, Alekna, Duonėla ir kitais, nes būdamas paauglys žavėjausi šiomis žvaigždėmis“, – džiaugėsi pašnekovas.

Anksčiau V.Baumila buvo tikras moterų krepšinio sirgalius ir lankydavosi visose Vilniaus „Lietuvos telekomo“ rungtynėse.

„Anksčiau labai lankiausi rungtynėse, kai dar buvo „Lietuvos telekomo“ komanda – niekada tų mačų nepraleisdavau. Net ir dabar pasidomiu LMKL rezultatais internete“, – su nostalgija tuos laikus prisimena V.Baumila.

V.Baumila jau turi patirties žaisdamas krepšinį ir prieš merginas, kadangi iš karto po Naujųjų metų dalyvavo labdaringose rungtynėse, kur „Kažkur matyti“ išbandė jėgas su LMKL čempionėmis Vilniaus „Kibirkšties-VIČI“ krepšininkėmis. 27-erių vilnietis neslepia – jį iš ties žavi krepšininkės.

„Visos krepšininkės gražios – net keista. Bus smagu parungtyniauti prieš geriausias LMKL žaidėjas“, – sakė V.Baumila.

LMKL „Visų žvaigždžių“ diena vyks vasario 7 dieną 17 valandą „Alytaus“ arenoje. Bilietus į renginį platina „Bilietų pasaulis“. Susirinkusių lauks daug garso, daug šviesų ir gero krepšinio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius