Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 04

„Lokomotiv-Kuban“ prezidentas: „Su Mantu Kalniečiu norime pasirašyti trejų metų sutartį“

Nuo 2006 metų Kauno „Žalgiriui“ atstovaujantis Mantas Kalnietis jau artimiausiu metu oficialiai taps Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ nariu. Rusijos komandos prezidentas Andrejus Vediščevas savo šalies žiniasklaidai patvirtino, kad susitarimas netrukus bus pasiektas.
Mantas Kalnietis prieš LeBroną Jamesą
Mantas Kalnietis prieš LeBroną Jamesą / Fotodiena/Roberto Dačkaus nuotr.

„Derybos dėl Kalniečio perėjimo artėja prie pabaigos ir aš tikiuosi, jog greitai pavyks išspręsti šį klausimą. Kalnietis yra santykinai jaunas, tačiau patyręs žaidėjas, todėl norime sudaryti trejų metų kontraktą. Mantas atstovavo nacionalinei Lietuvos rinktinei didžiausiuose tarptautiniuose turnyruose. Be to, jis turi patirties Eurolygoje, kur vaidino svarbų vaidmenį „Žalgirio“ žaidime. Kalnietis neabejotinai sustiprins Krasnodaro klubą“, – teigė A.Vediščevas.

Rusijos klubas šeštadienį žais VTB Vieningosios lygos rungtynes su „Žalgirio“ klubu. A.Vediščevas nebuvo linkęs svarstyti, ar M.Kalnietis pasirodys šiame susitikime vilkėdamas „Lokomotiv-Kuban“ marškinėliais.

„Neužbėkime už akių. Pirmiausiai turime išspręsti visus klausimus su Kauno klubu ir žaidėjo agentu. Tik tuomet bus aišku, kuriai komandai Kalnietis atstovaus ir, ar galės žaisti šiose rungtynėse“, – svarstė prezidentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius