Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 29

„Lokomotiv“ žada kraustytis į Sočį ir kol kas nekalba apie sutartį su Jonu Kazlausku

Krasnodaro „Lokomotiv“ krepšinio klubas, kuriam atstovauja du Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjai Mantas Kalnietis ir Simas Jasaitis, dar šiemet gali pakeisti adresą. Komandos prezidentas Andrejus Vediščevas Rusijos žiniasklaidai aiškino, kad toks persikraustymas padėtų klubui įsitvirtinti Eurolygoje, o galutinį sprendimą dėl šio žingsnio turėtų priimti pagrindinis ekipos rėmėjas „Rusijos geležinkeliai“.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Persikraustymas į Sočį turėtų nemažai pliusų. Visų pirma, mes galėsime stabiliai žaisti Eurolygoje. Sočio olimpinėje „Bolšoj“ arenoje mūsų mačus galėtų stebėti 13 tūkstančių sirgalių. Tai būtų išankstinis garantas, kad gausime Eurolygos A licenciją. Ją kol kas iš Rusijos klubų turi tik Maskvos CSKA“, – aiškino „Lokomotiv“ vadovas.

A.Vediščevas aiškino, kad jau yra kalbėta su Eurolygos vadovybe dėl kito sezono ir galimo persikraustymo: „Mes Eurolygos būstinėje kalbėjomės dėl adreso keitimo. Ir mums Eurolygoje patvirtino, kad turnyras yra suinteresuotas išduoti A licenciją klubui, kuris savo namų rungtynes žais Sočyje. Taip, tenka pripažinti, kad tokį sprendimą kraustytis priimti yra sunku. Juk Krasnodare turime ištikimus sirgalius ir tiek metų žaidėme šiame mieste. Tačiau galutinį žodį turėtų tarti mūsų pagrindinis rėmėjas – „Rusijos geležinkeliai“.

Visus taškus sudės Krasnodaro krašto gubernatorius ir „Rusijos geležinkelių“ prezidentas.

– Kas būtent turės spręsti dėl persikraustymo?

– Gegužės mėnesį klubo valdyboje aptarsime šią temą. Pasversime visus „už“ ir „prieš“. Yra gerai, kad Krasnodaro kraštas gaus garantuotą vietą Eurolygoje, o „Rusijos geležinkeliai“ galės dar labiau pagerinti savo įvaizdį.

Bet Krasnodarą taip pat negalime palikti be krepšinio. Taigi, visus taškus sudės Krasnodaro krašto gubernatorius ir „Rusijos geležinkelių“ prezidentas.

– Pasklido kalbos, kad kitą sezoną ekipą treniruos lietuvis Jonas Kazlauskas. Koks būtų jūsų komentaras.

– Tai gandai. Sezono finiše jų visada yra daug. Oficialiai mes kontrakto su Jonu Kazlausku neturime ir niekam nurodymų kalbėtis dėl jo aš nedaviau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius