Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 27

LSKL bronzos medalius antrus metus iš eilės iškovojo šiauliečiai

Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) I vaikinų grupės bronzos medalius iškovojo Šiaulių universiteto (ŠU) krepšininkai, be apdovanojimų palikę praėjusio sezono čempionus Mykolo Romerio universiteto (MRU) studentus.
LSKL: ŠU - MRU
LSKL: ŠU - MRU / LSKL

Vaido Pauliukėno auklėtiniai MRU ekipą įveikė 14 taškų persvara – 80:66.

Šiauliečiai rungtynes pradėjo itin pakiliai nusiteikę – sužaidė atkarpą – 7:0, o dar po kelių akimirkų pirmavo ir dviženkliu skirtumu – 12:2, 20:7.

Antrojo kėlinio viduryje MRU po Juliaus Kazakausko 2 taškų buvo priartėję iki 5 taškų – 21:26, tačiau iki lyg ant bangos rungtyniavę šiauliečiai dar iki didžiosios pertraukos atstatė dviženklį pranašumą – 42:28.

Ir antroje rungtynių dalyje MRU krepšininkams nepavyko rasti savojo žaidimo, o ŠU krepšininkai rungtyniavo užtikrintai ir antrus metus iš eilės pasipuošė LSKL bronzos medaliais.

„Malonu, kad antrus metus iš eilės iškovojome bronzos medalius, tačiau visada norisi tapti čempionais. Jei vakar pusfinalyje su LSU ekipa būtume taip kovoję ir taip gerai dirbę gynyboje, būtume žaidę finale. Šiandienos mūsų rungtynės ir vakarykštės – skiriasi kaip diena ir naktis. Visgi, čempionatas baigtas geromis natomis: juk pačios geriausios vietos – pirma ir trečia, kadangi čempionatą baigi pergale“, – juokėsi ŠU treneris Vaidas Pauliukėnas.

Kitokios nuotaikos tvyrojo MRU ekipos stovykloje.

„Vakarykštėje pusfinalio dvikovoje su VDU ekipa išeikvojome daug jėgų. Šiandien jų pritrūko. Šiauliečiai surinko pajėgiausią savo sudėtį, o mes – ne. Pusfinalyje traumą patyrė Paulius Dambrauskas, neatvyko Tomas Lekūnas, Gediminas Orelikas. Manau, jei pusfinalyje mums būtų padėjęs G.Orelikas, būtume patekę į finalą. Trūko labai nedaug. Tada būtume užsigarantavę sidabro medalius ir būtų nukritusi psichologinė našta. Tiesiog šįkart mūsų žaidėjų suolelis buvo per trumpas. Nieko nepadarysi: toks jau yra sportas, vienais metais gali būti čempionu, kitais metais likti be nieko. Nereikia nukabinti nosių, o stengtis kitąmet reabilituotis“, – kalbėjo MRU treneris Mindaugas Sakalauskas.

M.Sakalauskas: Manau, jei pusfinalyje mums būtų padėjęs G.Orelikas, būtume patekę į finalą. Trūko labai nedaug.

Pusfinalio rungtynėse MRU krepšininkai rezultatu 87:94 nusileido Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) ekipai, o Lietuvos sporto universiteto (LSU) krepšininkai savoje aikštėje rezultatu 97:73 (30:19, 27:19, 22:20, 18:15) palaužė ŠU atstovus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius