-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 29

„LSU-Atleto“ krepšininkai nepasipriešino šiauliečiams

Aštuntą nesėkmę vienuoliktose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariojo sezono rungtynėse patyrė devintąją vietą vienuolikos komandų turnyre užimantis Kauno „LSU-Atleto“ klubas, penktadienį 79:83 (20:24, 19:27, 19:20, 21:12) turėjęs pripažinti septintojoje pozicijoje esančių „Šiaulių“ (4 pergalės ir 6 pralaimėjimai) krepšininkų pranašumą.
LSU-Atletas
LSU-Atletas / lsu.lt
„Šiauliai“: Justinas Dillardas 18, Chrisas Cooperis 16, Darius Pakamanis 12, Derekas Needhamas 11.

„LSU-Atleto“: Šarūnas Vingelis 28, Vidmantas Sragauskis 21, Paulius Malašauskas 9.

Po rungtynių internetinės sporto televizijos „SportoTV.lt“ kalbinti abiejų ekipų strategai pasidalijo savo mintimis bei įžvalgomis apie atkakliai susiklosčiusią mačą pabaigą bei visų rungtynių eigą.

Gediminas Petrauskas („Šiaulių“ ekipos treneris): „Rungtynių pirmoji dalis ir trečiojo kėlinio pradžia dar buvo užtikrintos, bet vėliau per anksti pradėjome galvoti apie pergalę ir vos neprisižaidėme.

Negaliu teigti, jog žaidėjų nusiteikimas lėmė blogą atkarpą mače. „LSU-Atleto“ komanda labai gerai pataiko tritaškius. Pirmuosius du kėlinius gerai dengėme varžovų snaiperius, kurie neišmėtė tiek daug metimų. Tiesa, trečiajame kėlinyje jie pradėjo jausti metimus ir gintis pasidarė beprotiškai sunku.

Gerai žaisti gynyboje nepavyko visus keturis kėlinius. Visa laimė, jog rungtynių pabaigoje užteko anksčiau sukauptos persvaros, o mačo gale užtikrinčiau sužaidėme.

Dvi iškovotos pergalės iš eilės ar du patirti pralaimėjimai – niekada negali žinoti, čia yra krepšinis. Mes stengiamės kiekvienose rungtynėse, o kaip yra, taip yra. Norėtųsi, kad tos kelios pergalės įkvėptų daugiau pasitikėjimo.“

Edas Nickus (Kauno raj. „LSU-Atleto“  treneris): „Atsiranda komandoje nesutarimų, žaidėjai nenusiteikia rungtynėms. Su komanda dvi dienas nesitreniravo Žygimantas Skučas. Šarūnui Beniušiui žaisti tokiame lygyje dar trūksta patirties. Juodos rungtynės buvo Karoliui Babkauskui.

Ketvirtasis kėlinys parodė, jog galime žaisti, o šio sezono pirmenybėse ketvirtojo ketvirčio dar nesame pralaimėję. Po tikrai gerų praėjusių rungtynių turėjome laimėti ir šias, tačiau vėl nesusitvarkėme su savimi.

Reikia iškentėti ir išaugti tokius pralaimėjimus paskutinėmis mačo sekundėmis. Jeigu praėjusiame sezone daugelis komandų traiškė mus trisdešimt taškų skirtumu, tai dabar visi džiaugiasi mus įveikę. Manau, vyrai nuveikė didelį darbą, o be tokių pralaimėjimų nebus pergalių.“

VIDEO: "Šiaulių" ir "LSU-Atleto" trenerių pasisakymai

Lygoje pirmauja pergalingai žaidžiantis vicečempionas Vilniaus „Lietuvos rytas“ (3/0), lenkiantis „Prienai“ (8/1) krepšininkus ir šalies čempioną Kauno „Žalgirį“ (5/1).

LKL turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, pralaimėjimai, pergalių procentas):

1. Vilniaus „Lietuvos rytas“ 3 3 0 100
2. „Prienai“ 9 8 1 89
3. Kauno „Žalgiris“ 6 5 1 83
4. Kėdainių „Nevėžis“ 8 6 2 75
5. Klaipėdos „Neptūnas“ 5 3 2 60
6. Pasvalio „Pieno žvaigždės“ 9 5 4 55
7. „Šiauliai“ 10 4 6 40
8. Utenos „Juventus“ 10 3 7 30
9. Kauno rajono „LSU-Atletas“ 11 3 8 27
10.Alytaus „Dzūkija“ 8 2 6 25
11.Panevėžio „Lietkabelis“ 9 2 7 22

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius