Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 07

Lukas Lekavičius ir Paulius Kleiza dėl traumų praleis lemiamas NKL aštuntfinalio rungtynes

Prieš lemiamas NKL aštuntfinalio rungtynes – blogos žinios Kauno „Žalgirio-2“ ir Šakių „Zanavyko“ komandų stovyklose. Dėl patirtų traumų penktosiose serijos iki trijų pergalių rungtynėse savo komandoms nepadės žalgirietis Lukas Lekavičius ir zanavykas Paulius Kleiza.
Paulius Kleiza
Paulius Kleiza / nklyga.lt


L.Lekavičius dėl treniruotėje patempto pilvo raumens praleido trečiąsias ir ketvirtąsias serijos su „Šilute“ rungtynes. Pirmuose dvejuose mačuose pagrindinis „Žalgirio“ dublerių įžaidėjas rinko po 12,5 taško, atkovojo po 1,5 kamuolio ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus.

P.Kleizai paskutinėse rungtynėse prieš Marijampolės „Sūduvą-Mantingą“ buvo stipriai sumuštas šlaunies raumuo. Šakių komandos vadovų teigimu, dėl šios priežasties komandos lyderis bus priverstas lemiamą mūšį stebėti iš šalies.

Aštuntfinalio serijoje P.Kleiza į marijampoliečių krepšį meta vidutiniškai po 19,5 taško, atkovoja po 8 atšokusius kamuolius ir atlieka po 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

Priminsime, kad tiek Šilutės „Šilutės“ – Kauno „Žalgirio-2“, tiek Šakių „Zanavyko“ – Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ serijose rezultatas lygus 2:2. Lemiamas rungtynes komandos žais šeštadienį, 16:00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius