-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 20

M.Brownas: kaip ir visą sezoną, komanda klausė mano patarimų (nuotraukos)

Daugelis labiausiai patyrusio „Žalgirio“ krepšininko Marcuso Browno metimų per šeštas Lietuvos krepšinio lygos finalo serijos rungtynes skriejo pro šalį, tačiau amerikietis aikštę paliko plačiai šypsodamasis.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Marcusas Brownas

Rungtynių eigą ir išsamią statistiką rasite ČIA.

„Šį vakarą mūsų vyrai padarė labai labai didžiulį darbą. Visų pirma mes labai puikiai susikoncentravome rungtynių pabaigoje, gerai padirbėjome gynyboje“, – šypsodamasis po rungtynių pareiškė su Dainiumi Šalenga komandai vadovavęs M.Brownas.

Paklaustas, kuris iš žalgiriečių šiandien priėmė daugiausia sprendimų, amerikietis tikino, kad tai visai nesvarbu: „Komanda klausė mano patarimų, kaip ir viso sezono metu, tačiau tai nėra svarbu – svarbiausias visos komandos indėlis. Ar buvo sunku mačui ruoštis be trenerio? Iš pradžių gal ir buvo sunku, tačiau komanda prisitaikė prie situacijos. Su visa komanda žiūrėjome vaizdo medžiagą, analizavome savo klaidas ir ruošėmės rungtynėms.“

Sulaukęs klausimo, ar žino pergalės Vilniuje receptą, komandos legionierius priminė šį sezoną sostinės „Siemens“ arenoje „Žalgirio“ jau pasiektas pergales.

„Komanda šiandien rungtynėms buvo atsidavusi daugiau nei 100 proc.“, – savo komandos draugams pagyrų negailėjo M.Brownas.

Kurtis buvo nekalbus

Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Rimantas Kurtinaitis po rungtynių nebuvo itin kalbus. Strategas teigė, kad auklėtiniai rungtynes pralaimėjo dėl tragiškai sužaistos atkarpos rungtynių pabaigoje.

„Žalgiris“ buvo susikoncentravęs. Matėsi, kad jie į aikštelę ėjo labai susikaupę. Mes neatlaikėme to spaudimo, kurį jautėme Kauno halėje. Paskutinę atkarpą pralaimėjome 0:14, dėl to ir pralaimėjome“, – kalbėjo treneris ir tikino, kad kojos traumą patyręs Artūras Jomantas šį sezoną aikštelėje jau nepasirodys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius