Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 13

M.Gasolis abejoja, ar padės Ispanijos rinktinei Turkijoje

Jaunesnysis geriausio Europos krepšininko Pau Gasolio brolis Marcas nėra tikras, ar galės prisidėti prie nacionalinės krepšinio rinktinės, kuri šiemet bandys apginti pasaulio čempionės titulą.
Marcas Gasolis
Kaklo skausmų kamuojamas Marcas Gasolis (kairėje) nežino, ar padės rinktinei Turkijoje, jo brolis Pau (dešinėje) irgi kol kas neapsisprendęs. / „Scanpix“ nuotr.

Iki planetos vyrų krepšinio pirmenybių Turkijoje dar liko daugiau nei keturi mėnesiai, tačiau pasaulio žiniasklaida seka visų nacionalinių ekipų ryškiausių žaidėjų pareiškimus, ar jie dalyvaus čempionate. Savaime suprantama, tiesioginės Lietuvos rinktinės varžovės Ispanijos krepšininkai – ne išimtis.

Kaip rašo ispanų portalas marca.com, 25 metų 214 centimetrų ūgio Ispanijos rinktinės vidurio puolėjas M.Gasolis dega noru vykti į Turkiją, tačiau užtikrintai rinktinei pasakyti „taip“ trukdo kaklo skausmai. Iš rikiuotės iškritęs NBA Memfio „Grizzlies“ žaidėjas portalui „Fanhouse“ sakė: „Tikiuosi, kad viskas bus gerai. Noriu žaisti, bet nežinau, žiūrėsim, ką pasakys gydytojai. Nenorime, kad paūmėtų trauma. Viskas ne mano rankose. Tai medikų reikalas."

Priminsime, kad vyresnysis krepšininko brolis Pau prabėgus kuriam laikui po Senojo žemyno pirmenybių Lenkijoje taip pat teigė manantis, kad Ispanijos rinktinėje darys pertrauką. Ar Los Andželo „Lakers“ aukštaūgio sprendimas pasikeitė, kol kas nežinia.

Pasaulio pirmenybės Turkijoje vyks rugpjūčio 28 – rugsėjo 12 dienomis. Tiesioginės Ispanijos varžovės D grupėje bus Prancūzija, Kanada, Naujoji Zelandija, Libanas ir vardinį FIBA kvietimą gavusi Lietuva.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius