Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 01

M.Popovičius: man garbė žaisti su Štombergu

Antrą sezoną Kazanės „Unics“ komandai atstovaujančiam buvusiam Kauno „Žalgirio“ snaiperiui Marko Popovičiui šiemet teko garbė rungtyniauti su lietuviu Sauliumi Štombergu.
M.Popovičius jaučiasi geriau, kai aikštėje šalia žaidžia S.Štombergas
M.Popovičius jaučiasi geriau, kai aikštėje šalia žaidžia S.Štombergas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Būtent šis snaiperių duetas labiausiai prisidėjo prie Europos taurės turnyro tritaškių rekordo. M.Popovičius į Stambulo „Besiktas Cola Turka“ krepšį įsmeigė devynis tritaškius, tikslą taip pat pasiekė penki S.Štombergo tolimi metimai. Iš viso „Unics“ pataikė net 20 tritaškių bombų.

M.Popovičius prisipažįsta – jam garbė rungtyniauti su tokiu žaidėju kaip S.Štombergas: „Be abejo, jis yra vienas geriausių krepšininkų, su kuriais man teko žaisti. Galėčiau išvardyti tik kelis tokio lygio žaidėjus, kurie buvo mano komandoje. Tai Marcusas Brownas, Dino Radja, Arijanas Komazecas, Dejanas Tomaševičius, Fabricio Oberto ir Antoine'as Rigaudeau. Nesvarbu, kad Saulius rungtyniauja tik 10–15 minučių. Jis mums labai padeda. Aistros krepšiniui jis dar tikrai neprarado, o aš jaučiuosi užtikrintai, kai S.Štombergas yra aikštėje. Vien mano vardo minėjimas šalia Sauliaus pavardės man reiškia labai daug. Jam jaučiu didelę pagarbą. Manau, kartu šiemet galime nuveikti tikrai nemažai.“

Prieš paskelbdamas, kad baigia karjerą, S.Štombergas paskutiniuosius žingsnius žengė būtent „Unics“ ekipoje. Vėliau jis metus atstovavo Palangos „Nagliui-Adakriui“. Padaręs metų pertrauką, buvęs Lietuvos rinktinės kapitonas grįžo į Kazanę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius