-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 01

Macas į Vilnių negrįš

Europos žiniasklaida sekmadienį pranešė, jog Arvydas Macijauskas yra arti susitarimo su Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa, tačiau, kaip sekmadienį „15min“ patikino klubo valdybos pirmininkas Jonas Vainauskas, tokioms kalboms „nėra jokio pagrindo“.
Arvydas Macijauskas vėl jaučiasi puikiai ir veržiasi į aikštę.
Arvydas Macijauskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Didžiausias Europos krepšinio portalas Eurobasket.com sekmadienį paskelbė, jog su Pirėjo „Olympiacos“ komanda teismuose vis dar kovojantis A.Macijauskas artėja prie susitarimo su „Lietuvos ryto“ ekipa. Anot pranešimo, sostinės klube 29-erių 193 cm ūgio gynėjas pakeistų į Ispaniją išvykusį serbą Branko Milisavljevičių.

Tačiau Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo valdybos pirmininko J.Vainausko teigimu, pasirodžiusios kalbos yra laužtos iš piršto.

„Tokioms kalboms nėra jokio pagrindo. Galite nekreipti dėmesio į šituos gandus“, – sekmadienį „15min“ teigė sostinės klubo vadovas.

Negali žaisti

Paklaustas, ar atsiradus galimybei A.Macijauskas atsidurtų „Lietuvos ryto“ komandos akiratyje, J.Vainauskas nepanoro atsakyti.

„Nenorėčiau veltis į teorinę diskusiją. Pirmiausia A.Macijauskas vis dar bylinėjasi, o kol jo byla nesibaigė, jis negali žaisti“, – dėstė „Lietuvos ryto“ klubo valdybos pirmininkas.

A.Macijauskas keturis sezonus yra vilkėjęs Vilniaus ekipos marškinėlius – nuo 1999-ųjų iki 2003-ųjų. Šiuo metu tailiarankis krepšininkas bylinėjasi su Pirėjo „Olympiacos“ klubu, su kuriuo turi iki 2010-ųjų galiosiantį 4,4 mln. eurų (15,2 mln. Lt) vertės kontraktą. Teismo procesas turėjo baigtis dar sausio 5-ąją, tačiau dėl neaiškių priežasčių įstrigo. Pavargęs laukti graikų teisėsaugos verdikto lietuvis prieš dvi savaites pareiškė nebesitikintis šiame sezone išbėgti į aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius